Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина Whirlpool FWSG 71283 W

Код товару: 118695
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Whirlpool
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина Whirlpool FWSG 71283 W

Тип: Фронтальне завантаження; Завантаження білизни, кг: 7; Максимальна швидкість віджиму: 1200 об/хв; Клас прання: A; Глибина, див: 43.5; Клас споживання енергії: A+++;

Ціна: 14319 грн
шт

Опис товару Пральна машина Whirlpool FWSG 71283 W

  Пральна машина Whirlpool FWSG71283W EU – зразок якості, надійності, функціональності та ефективності. Вона дбайливо подбає про ваші речі, легко випрає найскладніші забруднення, дбайливо віднесеться до вовни і делікатних тканин. Вона займе багато місця, але при цьому дозволить за один раз випрати до 7 кг білизни. Інноваційна технологія 6th Sense допоможе визначити вагу завантаженої білизни, а машина вже сама від виду тканини та ступеня забруднення підбере температуру прання та її тривалість. Дана технологія дозволить знизити витрати води, електроенергії та миючих засобів.

 
Пральна машина з фронтальним завантаженням Whirlpool FWSG71283W EU оснащена 14 автоматичними програмами,які допоможуть з легкістю впоратися з пранням речей із вовни, бавовни, джинсу та делікатних тканин. Знайдуться програми і для спортивного одягу, синтетики, білої та кольорової білизни, для прання змішаної білизни та швидкого прання. Додаткові функції та режими, можливість ставити прання на паузу, функція відкладеного старту, захист від дітей та піноутворення зроблять процес експлуатації агрегату простішим, легшим, безпечнішим та ефективнішим.
 
Пральна машина обладнана сучасним двигуном CIM SilentMotion, який забезпечує тиху, економічну та довговічну роботу приладу. Рівень шуму в процесі прання становить 56дБ, а при віджиму – 84Б.
 

Пральна машина Whirlpool FWSG 71283 W Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина Whirlpool FWSG 71283 W в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина Whirlpool FWSG 71283 W в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина Whirlpool FWSG 71283 W

Тип установки Та, що стоїть окремо
Управління Електронне
Тип завантаження Фронтальна
Колір Білий
Максимальне завантаження, кг 7
Швидкість віджимання, об / хв 1200
Габариты (ШxГxВ) 84x60x44 см
Клас прання А
Клас віджимання У
Рівень шуму 54/84 дБ
Програми Прання делікатних тканин, Видалення плям, Прання вовни, Прання спортивного одягу, Прання джинсової тканини, Бавовна/Бавовна Еко, Змішані тканини
Функції Швидке прання Щоденне прання Інтенсивне Полоскання + віджим Відбілювання
Додаткові можливості Технологія 6th Sense Fresh Care Двигун SilentMotion Об'єм барабана: 48 л
Вага, кг 63 кг

* Технічні характеристики Пральна машина Whirlpool FWSG 71283 W можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина Whirlpool FWSG 71283 W

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Whirlpool FWSG 71283 W

Код товару: 308850
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 318235
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 339922
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →