Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Сушильна машина Whirlpool AWZ 8CD S/PRO

Код товару: 154873
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Whirlpool
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Сушильні машини Сушильна машина Whirlpool AWZ 8CD S/PRO

Сушильна машина Whirlpool AWZ8CD S/PRO з бічним завантаженням білизни швидко висушить ваші речі. Максимальна завантаженість 8 кг, об'єм барабана 121 л. За допомогою вбудованих 10 програм можна вибрати ідеальну програму для ваших речей, включаючи делікатне сушіння.

Ціна: 67467 грн
шт

Опис товару Сушильна машина Whirlpool AWZ 8CD S/PRO

 Ця сушильна машина ідеально підійде для синтетики, змішаної білизни, бавовни та вовни. Ця модель забезпечена такими додатковими функціями як регулювання терміну сушіння, пари, легке прасування та відстрочення старту. Завдяки функції делікатного сушіння ви можете не боятися ламати делікатні речі. Ви можете заощадити час за допомогою вбудованих функцій швидкого сушіння, а також позбутися неприємного запаху з чистих речей за допомогою освіжаючого циклу. Завдяки системі блокування управління сушіння ваші діти не зможуть її виключити або переключити на іншу програму. Вимкнути цю функцію можна легко, натиснувши дві кнопки. Керувати можна завдяки поворотній ручці та сенсору. Крім цього Whirlpool AWZ8CD S/PROмає попит не тільки завдяки можливостям, які з'являються у користувача з її придбанням, але й за рахунок того, наскільки демократична її ціна.

Технологія - шосте почуття
Коли речі висихають, сушіння автоматично виключається, що виключає пересушування речей. Сушильна машина допоможе вам економити електроенергію, оскільки в ній є технологія автоматичного розрахунку електроенергії в залежності від завантаженості машини. Завдяки функції відстрочення старту ви зможете запрограмувати початок сушіння, коли вам зручно.
Ергономічний дизайн Whirlpool AWZ8CD S/PRO Барабан сушильної машини виготовлений з нержавіючої сталі, тому йому не страшна волога. Завдякикомпактним розмірам 59,6 х65, 9х84, 5 см вона стане непомітною у вашій квартирі. Ця машина завдяки своїй високій потужності ідеально підійде не тільки для великих сімей, але і може використовуватися в ресторанах, готелях, їдальнях, дитячих садках.

Сушильна машина Whirlpool AWZ 8CD S/PRO Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Сушильна машина Whirlpool AWZ 8CD S/PRO в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Сушильні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Сушильні машини и купити Сушильна машина Whirlpool AWZ 8CD S/PRO в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Сушильна машина Whirlpool AWZ 8CD S/PRO

Тип установки та, що стоїть окремо
Управління електронне
Тип завантаження фронтальна
Колір сірий
Максимальне завантаження, кг 8
Габарити (ШxГxВ) 59.5*65.9*85.5 см
Рівень шуму 70 дБ
Програми Програма ''Джинси'' Програма ''Змішане" Програма ''Великі речі'' Програма ''WOOL FINISH' Програма "Провітрювання" Програма ''Синтетика'' Програма ''Бавовна'' Програма ''Ділікатна'' Програма '' пором'' Програма ''Час сушіння''
Функції Експрес сушіння
Матеріал бака нержавіюча сталь
Додаткові можливості Дисплей, Таймер відстрочки старту, Захист від дітей Технологія SoftMove Технологія 6th Sense Fresh Care
Вага, кг 33 кг

* Технічні характеристики Сушильна машина Whirlpool AWZ 8CD S/PRO можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Сушильна машина Whirlpool AWZ 8CD S/PRO

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Whirlpool AWZ 8CD S/PRO

Код товару: 367588
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 337559
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346687
Немає в наявності

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →