Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Накопичувач HDD Western Digital 3.5" 1TB WD10EZEX

Код товару: 48172
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Western Digital
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Диди на диску Накопичувач HDD Western Digital 3.5" 1TB WD10EZEX

Жорсткий диск WD Blue WD10EZEX є одним із найяскравіших представників серії накопичувачів WD Blue. Відмінною рисою цього жорсткого диска є використання лише однієї пластини ємністю 1 ТБ із частотою обертання 7200 об/м. Жорсткий диск виконаний у форматі 3,5 дюйми та оснащений інтерфейсом SATA 6 Гб/с. Максимальний заявлений рівень швидкості WD Blue WD10EZEX знаходиться на рівні 150 МБ/с, а об'єм кеш-пам'яті - 64 МБ, що дозволяє використовувати цей жорсткий диск як для зберігання файлів, так і як місце встановлення операційної системи. Використання однієї магнітної пластини дозволило знизити рівень енергоспоживання та рівень шуму до 30 Дб.

Ціна: 2150 грн
шт

Опис товару Накопичувач HDD Western Digital 3.5" 1TB WD10EZEX

 Внутрішній жорсткий диск WD 3.5 SATA 3.0 1TB 7200rpm 64MB Cache Caviar Blue завдяки високій якості матеріалів та високотехнологічній конструкції демонструє тривалу та безперебійну роботу. За допомогою цього жорсткого диска ви зможете зберігати на своєму комп'ютері величезну кількість важливої ​​для Вас інформації з найвищим рівнем надійності.

Завдяки високому рівню надійності та довговічності жорсткого диска досягнуто дуже значне значення напрацювання на відмову – 650 тисяч годин, або 7 з половиною років за умови цілодобової роботи жорсткого диска.

span>

Форм-фактор цього жорсткого диска - 3,5 дюйма. Це стандартна величина, томуВи маєте можливість встановити цей жорсткий диск практично на будь-який настільний комп'ютер.

За рахунок того, що жорсткий диск WD 3.5 SATA 3.0 1TB 7200rpm 64MB Cache Caviar Blue складається з однієї пластини, він важить набагато менше конкурентів - всього 440 грамів, а швидкість його роботи відчутно вищі, ніж у аналогів із двома пластинами.

Завдяки тому, що швидкість обертання шпинделя аж 7200 оборотів на хвилину, досягається значно більша швидкість зчитування та запису даних, ніж на більш поширених внутрішніх накопичувачах, у яких даний показник лише 5400 оборотів на хвилину. Також завдяки такій значній швидкості обертання шпинделя досягнуто дуже тихоробота жорсткого диска.

Завдяки обсягу кеш-пам'яті в 64 мегабайти досягається дуже висока швидкість роботи на програмному рівні. Швидкість читання та запису значно вища, ніж у схожих жорстких дисків за ту саму ціну.

При всіх своїх перевагах – великому об'ємі пам'яті, високій надійності та великій швидкості роботи – цей жорсткий диск має помірну ціну, що робить його неймовірно привабливим за співвідношенням якості та ціни.

Накопичувач HDD Western Digital 3.5" 1TB WD10EZEX Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Накопичувач HDD Western Digital 3.5" 1TB WD10EZEX в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Диди на диску купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Диди на диску и купити Накопичувач HDD Western Digital 3.5" 1TB WD10EZEX в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Накопичувач HDD Western Digital 3.5" 1TB WD10EZEX

Виробник Western Digital
Тип внутрішній
Тип жорстокого настрою HDD
Об'єм, GB 1 ТБ
Інтерфейс з'єднання SATA-3 (до 6 Гбіт/с)
Форм -фактор, дюйм 3.5"
Швидкість обертання шпинделя, об / хв 7200 об./хв.
Буфер, MB 64 Мб
Рівень шуму під час читання/запису, БД 30 дБ
Серія Caviar Blue
Розміри, мм 102x26x147 мм
Максимальна швидкість читання, MB/S 150 Мб/с
Максимальна швидкість запису, MB/S 150 Мб/с
Контролер SATA III
Тип флеш -пам'яті NAND Ні

* Технічні характеристики Накопичувач HDD Western Digital 3.5" 1TB WD10EZEX можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Накопичувач HDD Western Digital 3.5" 1TB WD10EZEX

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Western Digital 3.5" 1TB WD10EZEX

Код товару: 110076
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 110773
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 155806
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →