Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Накопичувач SSD Western Digital 3.5" 0-16TB (WDBVBZ0000NCH-EESN)

Код товару: 110659
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Western Digital
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

SSD приводи Накопичувач SSD Western Digital 3.5" 0-16TB (WDBVBZ0000NCH-EESN)

Забезпечте безпеку своїх мультимедійних матеріалів, зберігаючи їх на цьому високопродуктивному мережному пристрої зберігання (NAS), захищений доступ до якого можливий з будь-якого місця. Завдяки My Cloud EX2 Ultra ви зможете автоматично синхронізувати дані на різних комп'ютерах, легко надавати доступ до файлів і папок і використовувати різні варіанти резервного копіювання. Все це дозволяє без жодних зусиль створити індивідуальну систему, зручну саме вам.

Ціна: 8342 грн
шт

Опис товару Накопичувач SSD Western Digital 3.5" 0-16TB (WDBVBZ0000NCH-EESN)

 

Оновлення для високої продуктивності

Завдяки потужному двоядерному процесору Marvell ARMADA 385 з частотою 1.3 ГГц ви зможете передавати дані на надвисоких швидкостях, що гарантує високу продуктивність і потокову передачу без затримок. Також ви отримаєте 1 ГБ пам'яті DDR3, завдяки чому легко зможете працювати над кількома завданнями одночасно.

 

Централізоване зберігання

 

Доступ з будь-якого місця

Зберігайте свої фотографії, відео, музику та документи в безпечному місці,отримувати або надавати доступ до якого можна звідки завгодно за допомогою сайту MyCloud.com або мобільної програми My Cloud.

Синхронізація вмісту

Автоматично синхронізуйте мультимедійні матеріали та файли на своїх комп'ютерах та в My Cloud за допомогою WD Sync. Ви можете бути впевнені, що актуальні версії ваших матеріалів завжди будуть доступні на всіх ваших пристроях.

 
 

Спільний доступ ще простіше

Надайте доступ до файлів або папок вашим друзям та рідним, щоб вони самі могли завантажувати матеріали зі сховища або в сховище My Cloud. Крім того,ви можете надіслати посилання на папку та дозволити користувачам читання та запис у ній, що дуже зручно для спільної роботи.


Удосконалений захист даних

Гнучко настроєне резервне копіювання

У програмному забезпеченні WD SmartWare Pro користувачі комп'ютерів PC можуть самі визначити, коли і де потрібно зберігати матеріали, а користувачі Mac персоналізоване резервне копіювання налаштовують через Apple Time Machine. Можна навіть автоматично виконувати резервне копіювання даних на окремий пристрій зберігання My Cloud або в будь-який підтримуваний хмарнийсервіс.

 
 

Шифрування томів

Додамо шифрування за стандартом 256 AES - і ви можете без будь-яких побоювань зберігати файли на My Cloud EX2 Ultra і мати безпечний доступ до цих даних з будь-яких пристроїв у вашій мережі. Ваші дані будуть під захистом незалежно від того, чи ви використовуєте комп'ютер PC або Mac.

Різні варіанти RAID-масивів

У My Cloud EX2 Ultra ціла низка настроюваних параметрів RAID, завдяки чому ви зможете налаштувати для своєї системи конфігурацію, яка буде оптимальною для вас. Використовуйте RAID 0 для високої продуктивності, RAID 1 для захистушляхом дзеркального дублювання даних, або структуру JBOD і об'єднання дисків, якщо не хочете використовувати RAID-масив.

 
 

Потокова передача мультимедіа засобами Plex

Plex Media Server упорядкує всі ваші матеріали у високій роздільній здатності і приготує їх для потокової передачі. Чи використовуєте ви свій комп'ютер, мобільний пристрій, ігрову приставку або інший сертифікований програвач мультимедіа — у Plex ваші мультимедійні матеріали завжди готові до використання.

Накопичувач SSD Western Digital 3.5" 0-16TB (WDBVBZ0000NCH-EESN) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Накопичувач SSD Western Digital 3.5" 0-16TB (WDBVBZ0000NCH-EESN) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції SSD приводи купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу SSD приводи и купити Накопичувач SSD Western Digital 3.5" 0-16TB (WDBVBZ0000NCH-EESN) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Накопичувач SSD Western Digital 3.5" 0-16TB (WDBVBZ0000NCH-EESN)

Виробник Western Digital
Тип HDD
Тип SDD Зовнішній
Інтерфейс з'єднання 2 x SATAIII
1 x Gigabit Ethernet
2 x USB 3.0
Форм -фактор, дюйм 2 х 3.5" (У комплект не входять)
Швидкість обертання шпинделя, об / хв Підтримка файлових систем на внутрішніх дисках: EXT4
Підтримка файлових систем на зовнішніх дисках: EXT2, EXT3, EXT4, NTFS, FAT32, HFS+
Процесор: Marvell ARMADA 385 1.3 ГГц
Пам'ять: 1 ГБ DDR3
Рівень шуму під час читання/запису, БД 30 Дб
Підтримка обробки Є
Серія My Cloud
Розміри, мм 157 x 165 x 99 мм

* Технічні характеристики Накопичувач SSD Western Digital 3.5" 0-16TB (WDBVBZ0000NCH-EESN) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Накопичувач SSD Western Digital 3.5" 0-16TB (WDBVBZ0000NCH-EESN)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Western Digital 3.5" 0-16TB (WDBVBZ0000NCH-EESN)

Код товару: 276239
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 309015
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 155781
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →