Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ланцюгова пилка Витязь ПЦ-2800

Код товару: 126033
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Витязь
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ланцюгові пилки Ланцюгова пилка Витязь ПЦ-2800

Прямий двигун;
Швидкий доступ до щіток;
Автоматичний маслонасос;
Плавна зупинка двигуна;
Пилозахисний лак на якорі;
Гальмо ланцюга;
Антивібраційна система.

Ціна: 3526 грн
шт

Опис товару Ланцюгова пилка Витязь ПЦ-2800

Електропила Витязь ПЦ-2800 використовується для обрізки та валки дерев, а також розпилювання колод і дощок. Застосовується у присадибному господарстві, на лісопереробці, для теслярських робіт, у будівництві. Електропила проста у використанні, надійна, безпечна, не вибаглива в обслуговуванні.

Електропила Витязь ПЦ-2800 створена на основі потужного двигуна 2800 Вт, який має повністю мідну обмотку якоря з нанесеним спеціальним захисним лаком, а наявність покращеної крильчатки дозволяє проводити більш ефективне що гарантуєтривалість роботи. Електропила оснащена запобіжним гальмом ланцюга, що значно підвищує Вашу безпеку під час роботи. Наявність надійного маслонасоса забезпечить безперебійну подачу змащувального матеріалу на ріжучий ланцюг.

Електропила Витязь ПЦ-2800 укомплектована рукояткою D-подібної форми, яка дозволяє надійно утримувати електроінструмент, і забезпечує зручний хват рукою при пилянні в горизонтальних і вертикальних площинах. Оглядове вікно на корпусі редуктора дозволяє контролювати рівень олії в бачку. Обмежувач віддачі з автоматичним гальмом ланцюга забезпечують максимальну безпеку прироботи. За рахунок плавного пуску запобігає ривку при включенні інструменту, забезпечуючи комфорт при роботі та захищаючи електропривод і редуктор від перевантажень.

Ланцюгова пилка Витязь ПЦ-2800 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ланцюгова пилка Витязь ПЦ-2800 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ланцюгові пилки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ланцюгові пилки и купити Ланцюгова пилка Витязь ПЦ-2800 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ланцюгова пилка Витязь ПЦ-2800

Тип ЕЛЕКТРОПИЛУ
Влада 2800Вт
Верхній об'єм для змащення ланцюга 100 мл
додаткові характеристики Шина;
Ланцюг;
Інструкція з експлуатації;
Картонна коробка.
Вага 5,5 кг

* Технічні характеристики Ланцюгова пилка Витязь ПЦ-2800 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ланцюгова пилка Витязь ПЦ-2800

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Витязь ПЦ-2800

Код товару: 303571
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 278624
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 117363
На замовлення, 1-3 дні
Sparky TV 1835 3870 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →