Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Дриль/Міксер Витязь ДЕУ-1450/16

Код товару: 150483
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Витязь
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Свердла та змішувачі Дриль/Міксер Витязь ДЕУ-1450/16

Тип: Ударний дриль
Тип патрона: Ключовий
Потужність: 1200 Вт
Максимальний діаметр свердління у бетоні: 16 мм
Максимальний діаметр свердління у деревині: 20 мм
Максимальний діаметр свердління у сталі: 16 мм

Ціна: 1677 грн
шт

Опис товару Дриль/Міксер Витязь ДЕУ-1450/16

Ударний дриль Витязь ДЕУ-1450 надійний, нескладний для освоєння інструмент. Застосовується у звичайному режимі свердління та режимі свердління з ударом. За допомогою дриля є свердління отворів діаметром до 20 мм у дереві, до 16 мм - у металі і, при свердлінні з ударом, - до 16 мм у бетоні або цегляній кладці.

Двигун потужністю 1200 кВт, встановлений на дриліітязь ДЕУ-1450, розрахований на тривалі періоди роботи і забезпечує стабільну роботу інструменту при виконанні всіх доступних операцій. Електронне регулювання числа обертів дозволяє експлуатувати дриль зі швидкістю обертання від 0 до 2800 об/хв із підвищеними робочими навантаженнями. На інструменті встановлюється стандартний 16 ммключовий кулачковий патрон. Реверсний режим дозволяє звільнити свердло під час заклинювання або витягти його з глибокого отвору. Також наявність реверсного режиму та регулятора числа обертів дає можливість використовувати інструмент для нескладних операцій загортання/викручування кріплення.
Двигун високої потужності в ударному дрилі Витязь ДЕУ-1450 має високий крутний момент для виконання найважчих робіт, пов'язаних з виготовленням отворів великого діаметру (свердління, свердління порожнистими свердлильними коронками та коронками), а також для використання як міксера. Корпус редуктора виконаний з металу, що забезпечує надійність і довговічність інструменту, атакож покращує тепловіддачу під час роботи. Ручка дриля має нековзне м'яке покриття для кращого контролю за інструментом при роботі. Швидкість обертання регулюється за допомогою коліщатка, розташованого на клавіші пуску. ДрильВітязь ДЕУ-1450 оснащений додатковою знімною рукояткою з плавним регулюванням положення та обмежувачем глибини свердління до заданої величини. За потреби тривалої безперервної роботи використовується функція блокування клавіші пуску

Дриль/Міксер Витязь ДЕУ-1450/16 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Дриль/Міксер Витязь ДЕУ-1450/16 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Свердла та змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Свердла та змішувачі и купити Дриль/Міксер Витязь ДЕУ-1450/16 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Дриль/Міксер Витязь ДЕУ-1450/16

Тип ударна дрель
Влада 1200 Вт
Тип картриджа ключовий
Максимальна швидкість обертання 2800 об/хв
додаткова інформація Максимальний діаметр свердління у бетоні: 16 мм
Максимальний діаметр свердління у деревині: 20 мм
Максимальний діаметр свердління у сталі: 16 мм
Обладнання додаткова ручка; обмежувач глибини; ключ під патрон; вугільні щітки; Інструкція з експлуатації.

* Технічні характеристики Дриль/Міксер Витязь ДЕУ-1450/16 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Дриль/Міксер Витязь ДЕУ-1450/16

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Витязь ДЕУ-1450/16

Код товару: 119371
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 153141
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 156974
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →