Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Машинка для стрижки волосся Витек ВТ-2560

Код товару: 156580
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vitek
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Машини для стрижки волосся Машинка для стрижки волосся Витек ВТ-2560

Тип: Побутовий; Кількість насадок: 1; Максимальна довжина зачіски: 10 мм; Живлення: Акумулятор, Мережа; Спосіб очищення: Сухий, Під водою; Матеріал: Пластик;

Ціна: 1333 грн
шт

Опис товару Машинка для стрижки волосся Витек ВТ-2560

 Перед вами триммер Vitek VT-2560 – чудово продуманий пристрій для обробки бороди, вусів, бакенбард. Ці зони потребують особливого підходу, т.к. вони досить помітні візуально, і неправильна обробка може призвести до не найкращих результатів. Використовуючи триммер, ви досягаєте точних зрізів у тих місцях, де потрібен саме кропіткий підхід.

 
Корпус тримера виконаний з урахуванням тонкощів ергономіки: він має зручну форму рукояті, яка дозволить легко утримати в долоні даний прилад, і чіпку поверхню зовнішньої частини. Що стосується дизайну, то він привертає увагу своїм мінімалістичним оформленням та яскравими акцентами, які розбавляють класичну чорно-сіру гаму. нафронтальної частини корпусу розташовується кнопка ввімкнення/вимкнення, яка відповідальна за основний функціонал.
 
За допомогою неї можна встановити 20 різних варіантів довжини зрізу волосся, що дає вам можливість дуже тонко налаштувати тример на роботу практично в будь-яких випадках. Розташування насадки на корпусі під кутом дозволяє прийняти найбільш зручне положення, щоб було комфортно працювати з волоссям, незалежно від розташування зони, що обробляється.
 
Пристрій тримера орієнтований насамперед на комфортне використання, тому у вашому розпорядженні можливість роботи техніки і від мережі, і від акумулятора. Перший варіант дає практичнонеобмежений ресурс реалізації безперервного функціонування. Акумулятор подарує вам повну свободу дій без проводу. Він заряджається дуже швидко: 120 хвилин зарядки подарують 60 робочих хвилин.

Машинка для стрижки волосся Витек ВТ-2560 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Машинка для стрижки волосся Витек ВТ-2560 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Машини для стрижки волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Машини для стрижки волосся и купити Машинка для стрижки волосся Витек ВТ-2560 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Машинка для стрижки волосся Витек ВТ-2560

Тип мотора Тример
Живлення Акумулятор
Автономний робочий час 60 хв
Час зарядки 120 хв
Індикатор зарядки Світлодіодне
Кількість насадок 1 шт
Стрижка бороди Є
Довжина стрижки 10 мм
Покриття лез Нержавіюча сталь

* Технічні характеристики Машинка для стрижки волосся Витек ВТ-2560 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Машинка для стрижки волосся Витек ВТ-2560

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Витек ВТ-2560

Код товару: 46023
На замовлення, 1-3 дні
Remington HC5200 1376 грн
Код товару: 76768
На замовлення, 1-3 дні
Remington PG6030 1376 грн
Код товару: 126383
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →