Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плойка Витек ВТ-2324 Графік Арт

Код товару: 84990
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vitek
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прилади для укладання волосся Плойка Витек ВТ-2324 Графік Арт

Потужність: 35 Вт Особливості: індикація включення, обертання шнура, підвісна петля, захист від перегріву Тип: випрямляч.

Ціна: 860 грн
шт

Опис товару Плойка Витек ВТ-2324 Графік Арт

 Vitek – це розкіш у кожній деталі. Колекція VELVET – це ніжний дотик до вашого волосся, чарівний процес створення улюблених образів із турботою про здоров'я та красу Вашого волосся. Створити досконале укладання вам допоможе виконаний у вишуканому дизайні випрямляч волосся під назвою Vitek VT-2324. Він не палить ваше волосся, він захищений він перегріву. Таку праску зроблять свою роботу за лічені хвилини без зайвих проблем. Але вам варто більше дізнатися про його характеристики.

Характеристики
Випрямляч волосся Vitek VT-2324 має керамічне покриття. Він має індикатор включення, потужність, яка становить 35 Вт, петля для підвішування. Довжина мережевого шнура становить майже два метри. ПриПри бажанні можна блокувати ручку виробу або обертати його шнур на 360 градусів. Максимальна температура нагріву Vitek VT-2324 дорівнює 200 градусів за Цельсієм. Ширина його пластин дорівнює 20 мм. Є плаваючі пластини для кращої функціональності виробу. Бронюйте випрямляч волосся Vitek VT-2324 у нас і заощаджуйте свій час на укладанні, а також нерви свого чоловіка.

Плойка Витек ВТ-2324 Графік Арт Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плойка Витек ВТ-2324 Графік Арт в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прилади для укладання волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прилади для укладання волосся и купити Плойка Витек ВТ-2324 Графік Арт в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плойка Витек ВТ-2324 Графік Арт

Тип випрямляч
Максимальна температура нагріву 200
Кількість режимів 1
Потужність 35
Керамічне покриття насадок є
Матеріал покриття індикатор увімкнення, петля для підвішування.
обертання шнура на 360 градусів
Довжина мережевого шнура 1.8 м
Особливості 20 мм
Час нагріву 60 сек
Захисний замок є
Автоматичне вимикання є

* Технічні характеристики Плойка Витек ВТ-2324 Графік Арт можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плойка Витек ВТ-2324 Графік Арт

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Витек ВТ-2324 Графік Арт

Код товару: 310883
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 310901
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 310932
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →