Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Праска Витек ВТ-1240

Код товару: 94167
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vitek
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Праски Праска Витек ВТ-1240

Праска Vitek Maestro VT-1240. Парова праска з функцією автоматичного відключення та керамічною підошвою. Регульована пара до 40 г/хв. Максимальний паровий удар 100 г/хв. Потужність: 2400 Вт. Вертикальне відпарювання. Антикапельний клапан. Система самоочищення. Захист від накипу.

Ціна: 1849 грн
шт

Опис товару Праска Витек ВТ-1240

 Парова праска VT- 1240 BD дозволить вам усвідомити, що процес прасування може перетворитися на справжнє задоволення. З потужністю 2400 Вт дана модель праски дозволить швидко та ефективно впоратися з приведенням одягу чи білизни до ладу. Праска оснащена підошвою з унікальним подвійним керамічним покриттям UniCera, що забезпечує надлегке ковзання по тканині з будь-якою фактурою. Дана модель дозволяє скористатися як сухим прасуванням, і паровим. Різні парові режими дозволять підібрати оптимальний для певного виду тканини, щоб ви могли отримати максимально якісний результат. Функція вертикального відпарюваннядопоможе прогладити речі, не знімаючи їх із вішалки, а плавне регулювання температурних режимів – делікатно обробити тканини. У прасці передбачено функцію автоматичного відключення: «розумний» пристрій сам відключиться через певний, навіть якщо ви забули його увімкненим. Вбудована система захисту від накипу та система самоочищення продовжують термін служби праски, а функції Антикапля та розбризкування отримують якісний результат без розлучень на тканині.

Праска Витек ВТ-1240 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Праска Витек ВТ-1240 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Праски купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Праски и купити Праска Витек ВТ-1240 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Праска Витек ВТ-1240

Потужність 2400 Вт
Підошва керамічна
Постійне постачання пари є
Паровий удар є
Функція розпилення є
Можливість сухого прасування є
Об'єм резервуара для води 260 мл
Автоматичне відключення є
Система захисту від накипу є
Система самоочіщення є
Протикрапельна система є
Насадка для делікатних тканин ні
Індикатор нагріву є
Вертикальна пара є
Довжина шнура 1.5 м
Вага 1.25 кг

* Технічні характеристики Праска Витек ВТ-1240 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Праска Витек ВТ-1240

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Витек ВТ-1240

Код товару: 311636
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 174585
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 362161
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →