Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бінокль Vortex Diamondback HD 10x42 (DB-215)

Код товару: 249283
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Vortex
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бінокль Бінокль Vortex Diamondback HD 10x42 (DB-215)

Бінокль Vortex Diamondback HD 10x42 (DB-215) це покоління високої роздільної здатності зображення. Сучасна HD-оптика дозволяє мінімізувати спотворення та досягти реалістичного зображення. Призми з високоякісного скла BAK4 з фазовою корекцією та діелектричним покриттям сприяють приголомшливій деталізації.

Ціна: 13244 грн
шт

Опис товару Бінокль Vortex Diamondback HD 10x42 (DB-215)

Бінокль Vortex Diamondback HD 10x42 (DB-215)  це покоління високої роздільної здатності зображення. Сучасна HD-оптика дозволяє мінімізувати спотворення та досягти реалістичного зображення. Призми з високоякісного скла BAK4 з фазовою корекцією та діелектричним покриттям сприяють приголомшливій деталізації.
 
Продуктивність біноклів Vortex Diamondback HD значно переважає їх вартість. Вдалий дизайн біноклів залишився без змін. Вони, як і раніше, мають сучасний верхній шарнірний міст (Top Hinge). Легкий ергономічний корпус бінокля оснащений захисним гумовим покриттям, водонепроникним та заповненим аргоном, що запобігає запотіванню оптики при різких змінах.температури.
 
Корпус біноклів компактний, легкий, а головне зручний для захоплення пальцями рук. Мінімальна дистанція фокусування бінокля настільки хороша, що дозволяє буквально спостерігати навіть те, що відбувається на відстані півтора метра. Можна без сумніву сказати, що ці біноклі значно перевершують конкурентів у своєму класі.
 
High Definition Optics - використання оптичних елементів зі спеціальних сортів скла зі строго певними коефіцієнтами заломлення дозволило оптимізувати геометричні та хроматичні аберації, і досягти виключно високої роздільної здатності та якості зображення, недоступного для більшості біноклів з ахроматичними.об'єктивами.
 
Dielectric Prism Coatings - багатошарове діелектричне покриття призм забезпечує максимальне значення коефіцієнта відбиття світла в порівнянні з металевими покриттями. Це значно покращує світлопропускання, завдяки чому забезпечується чітке та яскраве зображення з максимально точною передачею кольору.
 
Phase Correction - спеціальне фазорегулююче покриття, яке наноситься на одну з поверхонь призменной обертової системи у вигляді найтонших шарів. Фазова корекція необхідна виключно для оптичної системи Roof, оскільки, проходячи через таку призму, світловий потік розкладається на два паралельні пучки світлових хвиль.позафазове зміщення на половину довжини світлової хвилі, що призводить до зменшення роздільної здатності зображення, а також зниження контрастності. Phase Correction коригує це усунення. Як результат - зображення максимально чітке та контрастне. Вартість такого покриття дуже висока, а процес нанесення вимагає прецизійної точності, тому таке технологічне ускладнення можуть дозволити собі лише відомі виробники оптики. Сьогодні без фазокоректуючого покриття практично немислима конструкція сучасного високоякісного оптичного приладу призмінної системи Roof.
 
Waterproof - означає, що оптика герметизована ущільнювальним О-кільцем і захищена від проникнення вологиза міжнародним класом IPX7. Занурення в рідину протягом 30 хвилин на глибину 1 метр не завдасть приладу найменших збитків і не вплине на його функціональність. Такій оптиці погодні умови не страшні.
 
Fogproof - означає, що корпус зсередини заповнений інертним газом, що унеможливлює конденсацію вологи на внутрішніх поверхнях при перепаді температур. Як наслідок, оптика не пітніє зсередини, а також не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Повітря видаляється з приладу та замінюється інертним газом (у даному випадку аргоном), який не містить у своєму складі парів води та не конденсується.

Бінокль Vortex Diamondback HD 10x42 (DB-215) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бінокль Vortex Diamondback HD 10x42 (DB-215) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бінокль купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бінокль и купити Бінокль Vortex Diamondback HD 10x42 (DB-215) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бінокль Vortex Diamondback HD 10x42 (DB-215)

Тип Бінокль
Частота наближення 10x
Особливості Лінзи: з повним багатошаровим просвітленням (Fully Multi coated)
Спеціальне покриття Armor. Tek захищає зовнішні лінзи від подряпин, олії та бруду.
Призми: BAK4 з фазовою корекцією і діелектричним покриттям, що відбиває.
Водостійкість: 100% водонепроникний корпус
Захист від запотівання: завдяки герметичності та заповненню корпусу аргоном
Фокусування: центральним колесом
Корпус: магнієвий сплав із протиковзким гумовим покриттям
Поворотно-висувні наглазники з декількома фіксованими підлогами
Захист Від вологи
Тип дизайну Roof
Френдеринг Постійна
додаткові характеристики Діаметр об'єктива, мм: 42
Розмір вихідної зіниці, мм: 4. 2
Фактор сутінків: 20. 49
Світлосила: 17. 64
Мінімальна відстань фокусування, м: 1. 5
Винос зіниці, мм: 15
Поле зору м/1000 м: 110
Регулювання міжосьової відстані, мм: 55 - 73
Корекція діоптрію: +5/-5
Вага бінокля, кг: 0.604
Розмір бінокля, мм: 145 x 123 x 50

* Технічні характеристики Бінокль Vortex Diamondback HD 10x42 (DB-215) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бінокль Vortex Diamondback HD 10x42 (DB-215)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vortex Diamondback HD 10x42 (DB-215)

Код товару: 231217
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 342353
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 249991
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →