Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Приціл Vortex Crossfire II 2-7x32 BDC (CF2-31003)

Код товару: 249298
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vortex
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Визначні пам'ятки Приціл Vortex Crossfire II 2-7x32 BDC (CF2-31003)

Приціл Vortex Crossfire II 2-7x32 BDC (CF2-31003). Маючи збільшену фокусну відстань вихідної зіниці, механізм швидкого фокусування Fast Focus, повне багатошарове просвітлення оптики і барабани введення поправок, що обнулюються, даний приціл сконструйований без компромісів і за своїми характеристиками залишає далеко позаду більшість аналогічних моделей у своїй ціновій категорії.

Ціна: 7568 грн
шт

Опис товару Приціл Vortex Crossfire II 2-7x32 BDC (CF2-31003)

Приціл Vortex Crossfire II 2-7x32 BDC (CF2-31003). Маючи збільшену фокусну відстань вихідної зіниці, механізм швидкого фокусування Fast Focus, повне багатошарове просвітлення оптики і барабани введення поправок, що обнулюються, даний приціл сконструйований без компромісів і за своїми характеристиками залишає далеко позаду більшість аналогічних моделей у своїй ціновій категорії.
 
Міцний монолітний корпус з авіаційного алюмінію з анодованим покриттям захищений від подряпин, вологи, пилу та запотівання. Універсальна прицільна сітка Dead-Hold BDC дозволяє швидко визначити траєкторію падіння кулі на різних дистанціях та прийняти необхідні поправки по вертикалі та горизонталі. ПрицілVortex Crossfire II 2-7x32 (BDC) рекомендований для полювання та спортивної стрільби на близькі та середні дистанції з потужної пневматичної, а також нарізної зброї під патрони центрального бою та кільцевого займання калібром до .308 WIN включно.
 
Приціл оптичний Vortex Crossfire II 2-7x32 (BDC) відзначений на профільному сайті серед товарів, що мають найкращий рейтинг за відгуками реальних покупців та користувачів.
 
Waterproof -  означає, що оптика герметизована ущільнювальними О-кільцями і захищена від проникнення вологи за міжнародним класом IPX7. Занурення в рідину протягом 30 хвилин на глибину 1 метр не завдасть приладу найменших збитків і не вплине на його функціональність. Такий оптицініякі погодні умови не страшні.
 
Fogproof - означає, що корпус зсередини заповнений інертним газом, що унеможливлює конденсацію вологи на внутрішніх поверхнях при перепаді температур. Як наслідок, оптика не пітніє зсередини, а також не виникає корозія матеріалів під впливом вологи. Прилад продувається інертним газом, внаслідок чого повітря витісняється в даному випадку азотом, який не містить у своєму складі водяної пари і не конденсується на внутрішніх поверхнях оптики.
 
Long Range Ballistics Calculator – фірмовий балістичний калькулятор LRBC розміщений на сайті виробника. З його допомогою легко адаптувати прицільну сітку Dead-Hold BDC для конкретних умов стрілянини.Достатньо ввести параметри патрона, навантаження, умови навколишнього середовища та вибрати дискретизацію значень, що калькулюються, і калькулятор надасть очікувану швидкість польоту, час польоту кулі, а також необхідний діапазон введення поправок для прицільної стрільби на певній дистанції. За потреби дані розрахунку у вигляді таблиці можуть бути роздруковані або використані для нанесення спеціальних міток на барабани введення поправок.

Приціл Vortex Crossfire II 2-7x32 BDC (CF2-31003) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Приціл Vortex Crossfire II 2-7x32 BDC (CF2-31003) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Визначні пам'ятки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Визначні пам'ятки и купити Приціл Vortex Crossfire II 2-7x32 BDC (CF2-31003) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Приціл Vortex Crossfire II 2-7x32 BDC (CF2-31003)

Тир Оптичний приціл
Вдосконалення від Parallax Фіксована 91 м
Підсвічування бренду націлювання Ні
Кріплення бази Без кріплення
Місце сидіння (діаметр кільця) Посадковий діаметр: 25.4 мм
Особливості Тип сітки Dead-Hold BDC
Мінімальна кратність, х 2
Максимальна кратність, х 7
Діаметр передньої лінзи 32 мм
Барабанчики поправок, ціна поділу 1/4" (0.25 MOA) @ 100 yds
Діаметр труби прицілу 25.4мм (1")
Довжина прицілу 287 мм.
Розташування прицільної сітки: друга фокальна площина (SFP)
Колір Black
Вага 405 г
Габарити упаковки 360 х 85 х 80 см
Кріплення в комплект Без кріплення

* Технічні характеристики Приціл Vortex Crossfire II 2-7x32 BDC (CF2-31003) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Приціл Vortex Crossfire II 2-7x32 BDC (CF2-31003)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vortex Crossfire II 2-7x32 BDC (CF2-31003)

Код товару: 329439
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 330170
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 349689
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →