Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

DVD/HD-медіаплеєр VONTAR X96 MAX+ 4/64Gb

Код товару: 322650
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Vontar
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

DVD/HD-медіаплеєри DVD/HD-медіаплеєр VONTAR X96 MAX+ 4/64Gb

DVD/HD-медіаплеєр VONTAR X96 MAX+ 4/64Gb - високопродуктивний стаціонарний 4К-медіаплеєр, адресований найдосвідченішим сучасним користувачам.

Ціна: 2580 грн
шт

Опис товару DVD/HD-медіаплеєр VONTAR X96 MAX+ 4/64Gb

DVD/HD-медіаплеєр VONTAR X96 MAX+ 4/64Gb - високопродуктивний стаціонарний 4К-медіаплеєр, адресований найдосвідченішим сучасним користувачам.
 
Смарт ТБ приставка X96 Max+
X96 Max+ - одна з найкращих моделей 2019 року під управлінням оптимізованої операційної системи Android 9.0. X96 Max+ працює на стабільному 4-ядерному процесорі від компанії Amlogic – S905-X3. У приставку встановлено посилений 2-х діапазонний Wi-Fi приймач 2,4 ГГц / 5 ГГц, що дає можливість користуватися Wi-Fi підключенням на стабільній та високій швидкості навіть на значній відстані від роутера.
 
ТБ бокс X96 Max + відрізняється стабільною роботою прошивки, приставка не перегрівається, т.к. має відмінну систему охолодження. X96Max + виконує функцію потужного медіаплеєра, здатного відтворювати відео високої якості, вимогливі ігри та програми для Android.
 
Всі можливості Android 9
X96 Max+ працює під керуванням системи Android 9. На відміну від обмеженої версії Android TV, ця версія є повнофункціональною: встановлюються практично всі програми з Google Play, працюють усі браузери, підтримуються будь-які пристрої.
 
Фірмова оболонка NEXON TV адаптована під роботу як зі стандартним пультом, так і з будь-яким пультом Air Mouse, має зручний інтерфейс і легко налаштовується.
 
Висока продуктивність
4-ядерний процесор Amlogic S905X3 ARM Cortex-A55 із частотою до 1.9 ГГц у поєднанні зграфікою Mali-G31 MP2 забезпечують швидку та стабільну роботу СМАРТ ТВ приставки на Android. Приставка X96 Max+ підтримує всі сучасні формати відео – H.265, H.264, VP9, ​​HDR, 4K 60 fps
 
Дизайн та роз'єми
СМАРТ ТВ приставка X96 Max+ має компактні розміри, виглядає стильно та сучасно. Приставку можна поставити біля телевізора або сховати за нього. Всі роз'єми для підключень винесені на бічні грані, що надає зручний доступ до них.
 
Комплектація та підключення
Підключення приставки займе не більше 1 хвилини - достатньо підключити блок живлення до мережі, а кабель HDMI до телевізора. Для підключення до Інтернету можна використовувати як кабельне підключення, так і Wi-Fi. У комплектаціюандроїд приставки X96 Max+ входить все, щоб відразу почати користуватися пристроєм: блок живлення, пульт керування, кабель HDMI, інструкція та гарантійний талон.
 
Управління
У комплектацію приставки X96 Max+ входить стандартний пульт, який працює аналогічно пульту від телевізора. Для максимально зручного керування системою Android ми також рекомендуємо купити Аеро-пульт (Air mouse), який дозволяє керувати системою рухом руки. Це дуже зручно – курсор на екрані телевізора повторює рухи Вашої руки, а кнопки, спеціально розроблені для керування Android, дозволяють зручно користуватися всіма його можливостями.
 
400+ ТБ каналів та 18 000+ фільмів та серіалів YouTV уподарунок
На приставку встановлений офіційний сервіс YouTV, в якому 100+ каналів доступні абсолютно безкоштовно. Також Ви отримаєте подарунок – місяць підписки пакета "Максимальний" - 400+ ТВ каналів, з яких 100+ у HD якості, а також 18 000+ фільмів та серіалів.
 
Бібліотека фільмів та серіалів
Вам не потрібно шукати і завантажувати файли на флешку - просто вибираєте фільм або улюблений серіал з каталогу і вмикаєте перегляд. Ви можете вибрати фільми за рейтингом, роком або жанром, подивитися трейлер та відгуки, вибрати якість відео та переклад.
 
Для комфортного перегляду відео ми також встановлюємо найкращий відео-плеєр MX Player Pro та всі необхідні кодеки. Приємногоперегляду!
 
YouTube TV
Ми встановлюємо покращену версію YouTube, розроблену спеціально для роботи на СМАРТ ТВ приставках. Ця версія має зручну навігацію та адаптована під роботу зі стандартним пультом. Також YouTube TV має низку зручних налаштувань – Ви можете вибрати темну тему, встановити потрібну якість відео.
 
Google Play
Встановлюйте програми та ігри з каталогу Google Play прямо на вашу приставку. На приставку встановлено повну версію Google Play, в якій доступні практично всі програми та ігри, що і для смартфонів. Достатньо один раз зареєструватися або увійти до наявного Google облікового запису.

DVD/HD-медіаплеєр VONTAR X96 MAX+ 4/64Gb Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити DVD/HD-медіаплеєр VONTAR X96 MAX+ 4/64Gb в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції DVD/HD-медіаплеєри купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу DVD/HD-медіаплеєри и купити DVD/HD-медіаплеєр VONTAR X96 MAX+ 4/64Gb в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару DVD/HD-медіаплеєр VONTAR X96 MAX+ 4/64Gb

Тип пристрою Стаціонарний медіаплеєр
Максимальна роздільна здатність ЧК Ультра ХД (3840х2160)
Вхід і виходи Композитний: x1
2 x USB 2.0
1 x USB 3.0
HDMI 2.0: х 1
Мережеві можливості Wi-Fi
Fast Ethernet
Miracast
WiDi
Bluetooth 4.0
DLNA
AirPlay
Жорсткий диск 64 Гб
Формати відтворення 4K UltraHD, Full HD 1080P, HEVC/H.265, 3D
Розміри 105 х 105 х 28 мм
вага, кг 0.2 кг
Забарвлення Чорний

* Технічні характеристики DVD/HD-медіаплеєр VONTAR X96 MAX+ 4/64Gb можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - DVD/HD-медіаплеєр VONTAR X96 MAX+ 4/64Gb

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на VONTAR X96 MAX+ 4/64Gb

Код товару: 302084
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 179385
На замовлення, 1-3 дні
VONTAR X3 4/64Gb 2666 грн
Код товару: 303694
На замовлення, 1-3 дні
VONTAR X4 4/32Gb 2709 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →