Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Масляний обігрівач VOLTENO VO0157

Код товару: 339815
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: VOLTENO
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Масляні обігрівачі Масляний обігрівач VOLTENO VO0157

Олійний обігрівач VOLTENO VO0157 - масляний радіатор, який є ідеальним опалювальним приладом як для квартир, так і для комерційних приміщень, магазинів, офісів, сторожок, гаражів.

Ціна: 4945 грн
шт

Опис товару Масляний обігрівач VOLTENO VO0157

Олійний обігрівач VOLTENO VO0157 - масляний радіатор, який є ідеальним опалювальним приладом як для квартир, так і для комерційних приміщень, магазинів, офісів, сторожок, гаражів.
 
Потрійна система захисту
Радіатор дозволить вам повністю зосередитись на поточних справах. Виріб має потрійну систему захисту від перегріву. Завдяки цьому обладнання гарантує цілковиту безпеку роботи навіть у складних умовах. В результаті ви можете успішно користуватися радіатором, не переймаючись необхідністю його постійного огляду. Готовий до роботи виріб запобіжить перегріву в критичний момент, виключивши ризик пожежі.
 
Регулювання потужностінагріву
Разом із виробом ви можете відрегулювати його потужність, яка вас задовольнить. Модель VO0157 працює на основі цілих 3 рівнів опалення приміщення. Завдяки цьому ви можете легко вибрати найбільш підходящий для поточної ситуації. Мінімальна потужність пристрою становить 10000 Вт, а максимальна – 2500 Вт. Тому достатньо встановити найвигідніший варіант, щоб обігрівач почав працювати. Крім того, можна змінити рівень потужності пристрою в будь-який час.
 
Енергозберігаюча робота
Пристрій гарантує швидку підготовку до роботи. Завдяки цьому через деякий час після увімкнення обігрівача він почне підвищувати температуру в приміщенні.Понад те, негайне початок роботи вимагає великих витрат енергії. Олійний радіатор VO0157 забезпечує енергозберігаючу роботу, що є відмінним рішенням при тривалій експлуатації. Також це дозволяє значно збільшити рівень ресурсу обладнання та підвищити його ефективність у процесі експлуатації.
 
Повна зручність пересування
Велика перевага масляного радіатора VOLTENO моделі VO0157 пов'язана з використанням усіх зручностей, які значно полегшують переміщення. Загальна маса виробу становить трохи більше 9 кг, тому під час транспортування проблем не виникає. Крім того, радіатор оснащений коліщатками, що дозволяють зручно та безшумно переміщати його міжкімнати. Це дозволяє легко змінити розташування радіатора, не переміщуючи його.

Масляний обігрівач VOLTENO VO0157 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Масляний обігрівач VOLTENO VO0157 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Масляні обігрівачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Масляні обігрівачі и купити Масляний обігрівач VOLTENO VO0157 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Масляний обігрівач VOLTENO VO0157

Тип Масляный радиатор
Опалювальна потужність 2000 Вт
Площа опалення 25 м²
Напруга 230 В
Термостат Есть
КОНТРОЛЬ Механическое
Поворотный переключатель
Параметри встановлення Напольный
Захисні функції Защита от перегрева
додаткова інформація Количество секций: 11
Режимов нагрева: 3 (0.75/1.25/2 кВт)
Нагревательный элемент: спираль
Колеса для перемещения
Розміри (SHHVKHT) Размеры (ВхШхГ): 55 х 50 х 25 см
Вага 9.8 кг

* Технічні характеристики Масляний обігрівач VOLTENO VO0157 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Масляний обігрівач VOLTENO VO0157

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на VOLTENO VO0157

Код товару: 348457
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 348458
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 362055
На замовлення, 1-3 дні
Eldom HO110C 4988 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →