Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Водовідштовхувальне просочення HTA ​​WATER PROOF 250ml UR VP-0197

Код товару: 201177
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: HTA
  • Гарантія: 0
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Туристичний інструмент та аксесуари Водовідштовхувальне просочення HTA ​​WATER PROOF 250ml UR VP-0197

Водовідштовхувальне просочення HTA ​​WATER PROOF 250ml UR VP-0197 (балон-спрей)

Ціна: 280 грн
шт

Опис товару Водовідштовхувальне просочення HTA ​​WATER PROOF 250ml UR VP-0197

 Просочення призначене для захисту від вологи спортивного одягу, взуття та екіпірування. Вона також може застосовуватися для обробки повсякденного гардеробу, але найактуальніша для тих, хто сповідує здоровий спосіб життя. І хоча капризи погоди – не привід відкладати тренування, займаючись під час дощу чи снігопаду, можна не лише простудитися, а й зіпсувати одяг/взуття. Щоб позбавити себе від цих неприємностей, достатньо обробити свій одяг спреєм HTA WATER PROOF UR VP-0197. Це водовідштовхувальне просочення, виготовлене на основі розчину фторокарбону, фасується в алюмінієві балони-аерозолі. Нанесена на виріб, вона утворює на поверхні непроникний для води шар, що запобігаєзабруднення та утворення сольових розлучень. При цьому захисний бар'єр не впливає на повітропроникність одягу/взуття, підвищує його стійкість до ультрафіолету. Практично абсолютна інертність до промислових барвників дозволяє використовувати спрей для синтетичних і натуральних тканин, різних видів шкіри та мембранних матеріалів без ризику змінити їх первісний вигляд. догори дригом. За рахунок вузького, короткого носика засіб направляється в конкретне місце на одязі/взутті і відповідно рівномірним шаром покриває виріб, а не розпорошується навколо.

 

Водовідштовхувальне просочення HTA ​​WATER PROOF 250ml UR VP-0197 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Водовідштовхувальне просочення HTA ​​WATER PROOF 250ml UR VP-0197 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Туристичний інструмент та аксесуари купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Туристичний інструмент та аксесуари и купити Водовідштовхувальне просочення HTA ​​WATER PROOF 250ml UR VP-0197 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Водовідштовхувальне просочення HTA ​​WATER PROOF 250ml UR VP-0197

Тип Водовідштовхувальне просочення
Розміри 250ml
додаткові характеристики балон-спрей

* Технічні характеристики Водовідштовхувальне просочення HTA ​​WATER PROOF 250ml UR VP-0197 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Водовідштовхувальне просочення HTA ​​WATER PROOF 250ml UR VP-0197

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Водовідштовхувальне просочення HTA ​​WATER PROOF 250ml UR VP-0197

Код товару: 352561
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 327918
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 310161
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →