Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Навушники VIVO TWS 2e Blue

Код товару: 252145
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vivo
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Навушники Навушники VIVO TWS 2e Blue

Тип навушників TWS (2 окремо) Діапазон частот навушників 20 Гц – 20 кГц Вага Вага навушника – 4.7 г; Загальна вага – 45.7 г

Ціна: 2365 грн
шт

Опис товару Навушники VIVO TWS 2e Blue

 Новий рівень комфорту від Vivo Навушники Vivo TWS Neo ідеально розташовуються у вушній раковині і дозволяють забути про себе під час прослуховування музики або спілкування. Бездротовий формфактор, зручне керування, збільшений час автономної роботи роблять навушники практичним сучасним девайсом, який ідеально підходить для щоденного використання. Чудова якість звуку Діаметр динаміків Vivo TWS Neo збільшений до 14.2 мм. Спеціальна мембрана з композитного біоволокна та голосова котушка із чистої міді створюють приголомшливі аудіоефекти. Vivo відтворюють чисті та яскраві високі частоти, а також посилюють потужність басів. Розширення динамічного діапазону дозволяє насолоджуватися будь-якою музикою відсучасні хіти до класичних композицій. Просунуте аудіокодування Vivo TWS Neo створює відчуття присутності на живому концерті. Налаштування у форматі aptX забезпечують більш чисте та потужне звучання, ніж очікується від будь-яких інших бездротових навушників. Звукові ефекти DeepX Унікальна звукова система DeepX, створена спеціально для бездротових навушників, пропонує три звукові ефекти: Mega Bass для посилення нижніх частот, Clear Vocal для чіткого вокалу з насиченими відтінками, Bright Treble для надання яскравості високим нотам. Система підтримує більшість аудіо програм та дозволяє слухати музику в улюбленому стилі. Сучасна технологія Bluetooth Завдяки бездротовій технології Bluetooth 5.2 навушникилегко з'єднуються зі смартфоном та підтримують стійкий зв'язок без спотворень та затримок. Bluetooth 5.2 має кращу сумісність і збільшену швидкість підключення: варто тільки вийняти навушники з кейсу, і вони автоматично підключаться до вашого смартфону. Повний контроль простим дотиком Доторкніться до навушника, щоб керувати музикою, відповісти на дзвінок або відхилити його. Нова функція Slide Control з імітацією ковзної панелі на ніжці дозволяє керувати гучністю, провівши пальцем вгору/вниз поверхнею навушника. Find My TWS Neo Унікальна функція Find My TWS Neo не дозволить навушникам загубитися. Функція запам'ятовує їхнє останнє розташування і подає сигнал, коли навушники потраплять узону дії телефону. Ще більше музики та спілкування Зарядний кейс Vivo TWS Neo із вбудованим акумулятором забезпечує до 22.5 години автономної роботи навушників. Повного заряду Vivo TWS Neo вистачить на 4.5 години відтворення. Інтелектуальний алгоритм шумозаглушення ефективно гасить зовнішні шуми, виділяє та посилює ваш голос, щоб ви могли вільно спілкуватися навіть на людній міській вулиці. Завдяки двом вбудованим мікрофонам ваш співрозмовник чітко чує вас, як за особистого живого спілкування. Інтелектуальне визначення положення Два вбудовані датчики розпізнають, коли навушники знаходяться у вусі. Якщо ви виймаєте навушник, музика автоматично ставиться на паузу.

Навушники VIVO TWS 2e Blue Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Навушники VIVO TWS 2e Blue в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Навушники купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Навушники и купити Навушники VIVO TWS 2e Blue в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Навушники VIVO TWS 2e Blue

Тип Навушники
Тип дизайну TWS (2 окремо)
Метод з'єднання Бездротові
Версія Bluetooth Є
Тип кріплення Внутрішньоканальне
Дизайн випромінювача Динамічний
КОНТРОЛЬ Немає даних
Додатково Виявлення: два сенсорні датчики
Миттєве підключення: підтримується
Сенсорне управління: подвійний тап, натискання та утримування, ковзання
Інтелектуальні взаємодії: Google Assistant, Find My TWS Neo
Забарвлення Синій

* Технічні характеристики Навушники VIVO TWS 2e Blue можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Навушники VIVO TWS 2e Blue

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на VIVO TWS 2e Blue

Код товару: 217945
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 302028
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 223164
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →