Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Машинка для стрижки волосся Вітек ВТ-2555

Код товару: 161555
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vitek
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Машини для стрижки волосся Машинка для стрижки волосся Вітек ВТ-2555

Тип: Побутовий; Матеріал лез: Нержавіюча сталь; Кількість насадок: 1; Живлення: Батарейки; Спосіб очищення: Сухий; Колір чорний;

Ціна: 860 грн
шт

Опис товару Машинка для стрижки волосся Вітек ВТ-2555

Vitek VT-2555 – триммер для видалення небажаного волосся у вухах та носі від компанії з відомим ім'ям Vitek. Подбайте про свій зовнішній вигляд разом із триммером Vitek! Пристрій комплектується насадкою круглої форми. Леза даної насадки виготовлені з нержавіючої сталі, міцного і довговічного матеріалу, а також недорогого за собівартістю.

Тример Vitek VT-2555 працює автономно на знімних батареях живлення типу ААА. За основними перевагами та недоліками таке живлення аналогічне акумуляторному, але в порівнянні з акумуляторами змінні батарейки мають невелику потужність, тому їх встановлюють у малопотужні прилади, що не потребують тривалої роботи. До таких приладів і відноситься тример.Батарейки зручні тим, що їхня заміна швидка за часом і відносно дешева.

Купити триммер Vitek VT-2555 можна за доступною ціною та переконається у приємному співвідношенні ціни та якості даного товару. Для зручності користувача в комплекті йде спеціальна щіточка для чищення. При цьому знімна насадка для зручності чищення. Ще в комплекті йде захисний ковпачок, інструкція.

Машинка для стрижки волосся Вітек ВТ-2555 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Машинка для стрижки волосся Вітек ВТ-2555 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Машини для стрижки волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Машини для стрижки волосся и купити Машинка для стрижки волосся Вітек ВТ-2555 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Машинка для стрижки волосся Вітек ВТ-2555

Тип мотора Тример
Живлення батарейки
Кількість установок довжини 1
Кількість насадок 1
Стрижка бороди Ні
Вологе очищення Ні
Встановлення довжини стрижки Ні
Покриття лез Нержавіюча сталь

* Технічні характеристики Машинка для стрижки волосся Вітек ВТ-2555 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Машинка для стрижки волосся Вітек ВТ-2555

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Вітек ВТ-2555

Код товару: 378778
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 378763
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 156006
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →