Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Машинка для стрижки волосся Вітек ВТ-2515

Код товару: 88283
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vitek
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Машини для стрижки волосся Машинка для стрижки волосся Вітек ВТ-2515

Тип: Побутовий;
Кількість насадок: 1;
Матеріал: Пластик;
Матеріал лез: Сталь;
Колір: Чорний;
Живлення: Батарейки;

Ціна: 731 грн
шт

Опис товару Машинка для стрижки волосся Вітек ВТ-2515

 Тример Vitek VT-2515 – дуже корисний пристрій для домашнього використання, та й завдяки його компактним розмірам і функціональності його можна без проблем покласти в сумку і взяти з собою у відрядження та подорож. Такий пристрій дозволяє швидко і без болю підрівняти бороду, позбутися зайвого волосся у вухах та носі. Це актуально для чоловіків, які завжди стежать за зовнішністю. Жінки також гідно оцінять цей пристрій, адже воно виявиться незамінним при необхідності підрівняти брови або позбутися зайвих волосків над губою – прикрої проблеми багатьох прекрасних дам.

Виняткова простота у використанні
Леза тримера виконані з високоякісноїсталі. У комплект входить всього 1 насадка, але її цілком достатньо, щоб говорити про функціональність тримера. Для зручного зберігання будинку та в подорожах призначений спеціальний захисний ковпачок. Також у комплект входити щіточка для чищення приладу після використання, яка дозволяє швидко очистити триммер від дрібних волосин, продовжуючи термін його служби. Тример включається однією кнопкою. Поверхня пристрою має спеціальне протиковзне покриття, тому ви можете використовувати триммер у ванній кімнаті, не витираючи рук після ванних процедур.

Машинка для стрижки волосся Вітек ВТ-2515 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Машинка для стрижки волосся Вітек ВТ-2515 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Машини для стрижки волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Машини для стрижки волосся и купити Машинка для стрижки волосся Вітек ВТ-2515 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Машинка для стрижки волосся Вітек ВТ-2515

Тип мотора тример
Живлення батарейки
Вага Вага: 0.047 кг
Кількість установок довжини 1
Кількість насадок 1
Стрижка бороди ні
Вологе очищення так
Покриття лез нержавіюча сталь
Зарядка через USB ні

* Технічні характеристики Машинка для стрижки волосся Вітек ВТ-2515 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Машинка для стрижки волосся Вітек ВТ-2515

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Вітек ВТ-2515

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →