Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Плойка Вітек ВТ-2286

Код товару: 160672
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vitek
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Прилади для укладання волосся Плойка Вітек ВТ-2286

Мінімальна температура нагріву: 150 °C; Тип: Побутовий; Кількість температурних режимів: 9; Покриття нагрівного елемента: Кераміка; Опції: Автовідключення; Колір: Чорний із сірим;

Ціна: 1118 грн
шт

Опис товару Плойка Вітек ВТ-2286

Стайлер Vitek VT-2286 – це технологічний варіант приладу, створений для вирівнювання волосся. Він забезпечує вашій зачісці ідеальний зовнішній вигляд з акуратно прилеглими один до одного волосками. При цьому, використовуючи особливу техніку пропуску пасма, ви також можете і завивати волосся.

Велике значення має те, як якісно реалізовані захисні елементи. Наприклад, цей прилад має захищені термоізольовані наконечники, які не дають користувачеві обпалити шкіру від дотику. Звичайно ж, сама пластина залишається гарячою, але її вже набагато простіше контролювати.

Цей пристрій має дуже продуманий інтерфейс, який добре демонструє основні опції.техніки. На корпусі є дисплей, де відображається температура в 9 режимах в діапазоні 150-230°C. Під ним є три кнопки: включення/вимкнення, збільшення та зменшення температури.

Дуже важливо, щоб пластини в процесі проходки не травмували механічно волосся, а також не служили способом їх надмірного висушування при дії високої температури. Цьому перешкоджає саме кераміка – вона ідеально гладка та якісно розігрівається.

Плойка Вітек ВТ-2286 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Плойка Вітек ВТ-2286 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Прилади для укладання волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Прилади для укладання волосся и купити Плойка Вітек ВТ-2286 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Плойка Вітек ВТ-2286

Тип Випрямляч
Максимальна температура нагріву 150 °C
Кількість режимів 9 шт
Керамічне покриття насадок Є
Матеріал покриття Петля для підвішування, Поворот шнура на 360°, Термоізольований наконечник
Довжина мережевого шнура 1.8 м
Час нагріву 30 сек
Захисний замок Є
Автоматичне вимикання Є

* Технічні характеристики Плойка Вітек ВТ-2286 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Плойка Вітек ВТ-2286

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Вітек ВТ-2286

Код товару: 359158
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 6032
На замовлення, 1-3 дні
Philips HP8602 1161 грн
Код товару: 24062
На замовлення, 1-3 дні
Remington S1450 1161 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →