Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Стабілізатор Vitals Sgb 101sd

Код товару: 182642
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vitals
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

стабілізатори напруги Стабілізатор Vitals Sgb 101sd

Джерело безперебійного живлення Vitals Sgb 101sd призначене для забезпечення резервного живлення електроприладів для дому або офісу у разі відсутності основної мережі електроживлення. Основний принцип роботи даного джерела безперебійного живлення інверторного типу заснований на перетворенні напруги 220 В та частоти струму 50 Гц. у напругу постійного струму для заряджання акумуляторних батарей. Заряджений акумулятор підключений за буферною схемою до цього джерела і весь час перебуває в режимі очікування, як тільки пропадає живлення від основної електромережі, автоматично вмикається в роботу джерело безперебійного живлення. УВАГА!!! Акумулятор не входить. Вимоги до акумуляторів які Ви підключатимете він повинен бути 12 В. герметичним свинцево-гелієвим.

Ціна: 5375 грн
шт

Опис товару Стабілізатор Vitals Sgb 101sd

 Особливості Vitals Sgb 101sd: Висока стабільність вихідної напруги; Автоматичний безперервний режим роботи; Великий цифровий дисплей LCD; Аварійна звукова сигналізація в момент перевантаження; Захист від перегріву, стрибків напруги. Технічні характеристики: Потужність: 1000 ВА Вхідна напруга: 150-270 В. Вихідна напруга: 230 В. Точність вихідної напруги: 10% Чиста синусоїда: так Час спрацьовування: менше 8 сек. ККД: 97% Струм зарядки: 15 А. Дисплей: є Захист від розряду/перезаряду акумулятора: є Захист від зворотної полярності: є Захист від перевантаження: є Захист від перегріву: є Запобіжник: є Робоча температура: 0-40 градусів Габарити1:8 мм. Вага: 9,7 кг.

Стабілізатор Vitals Sgb 101sd Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Стабілізатор Vitals Sgb 101sd в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції стабілізатори напруги купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу стабілізатори напруги и купити Стабілізатор Vitals Sgb 101sd в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Стабілізатор Vitals Sgb 101sd

Кількість фаз 1
Огляд Джерело безперебійного живлення
Мінімальна вхідна напруга 150
Максимальна вхідна напруга 270
Захист від Захист від розряду/перезарядження акумулятора: є

Захист від зворотної полярності: є

Захист від перевантаження: є

Захист від перегріву: є
Забарвлення 9,7 кг.

* Технічні характеристики Стабілізатор Vitals Sgb 101sd можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Стабілізатор Vitals Sgb 101sd

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vitals Sgb 101sd

Код товару: 365691
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 365693
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 51186
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →