Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шурупокрут Vitals Professional Us 1023AS Ultimate

Код товару: 165917
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Vitals
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Викрутки та електричний офіс Шурупокрут Vitals Professional Us 1023AS Ultimate

Дриль-шуруповерт Vitals Professional Us 1023AS розроблений інженерами для професійних завдань та підвищених навантажень. При виробництві використовує тільки високоякісні матеріали та комплектуючі. Високотехнологічне виробництво дозволяє здійснювати контроль збирання кожному етапі виробництва. За рахунок продуманої конструкції, високоякісних матеріалів та тестування процесу складання на кожному етапі дриль-шуруповерт Vitals Professional Us 1023AS Ultimate має величезний ресурс та запас потужності і може стати відмінним помічником для завдань будь-якої складності. Головна особливість даної моделі є висока якість комплектуючих, складання та численні тести під час виробництва, завдяки чому в рази збільшено термін експлуатації інструменту.

Ціна: 2408 грн
шт

Опис товару Шурупокрут Vitals Professional Us 1023AS Ultimate

 Для досягнення невеликої ваги і високого крутного моменту в Vitals Professional Us 1023AS Ultimate використовується високоефективний двигун з крутним моментом 35 Н.м. Дриль-шуруповерт Vitals Professional Us 1023AS Ultimate має електронну стабілізацію обертів, яка збільшує потужність при підвищеному навантаженні та вирівнює швидкість обертання шпинделя. Таким чином, інструмент може впоратися із найскладнішими завданнями. Двошвидкісний редуктор розширює сфери застосування дриль-шуруповерта Vitals Professional Us 1023AS Ultimate таких, як: закручування та відкручування шурупів, гвинтів, саморізів, конфірматів, дюбелів, болтів, гайок і т.д., а також свердління отворів і отворів. Для закручування кріпильних виробів з необхідним зусиллям, уникаючи при цьому сточування шліців, зриву різьблення та зносу змінних насадок конструкцією передбачена муфта-регулятор моменту, що крутить. Для надійної фіксації свердла, біти або насадки використовується швидкозатискний патрон.

Шурупокрут Vitals Professional Us 1023AS Ultimate Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шурупокрут Vitals Professional Us 1023AS Ultimate в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Викрутки та електричний офіс купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Викрутки та електричний офіс и купити Шурупокрут Vitals Professional Us 1023AS Ultimate в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шурупокрут Vitals Professional Us 1023AS Ultimate

Тип Дрилі-шуруповерти
живлення Мережа
Швидкість обертання 0 - 400 / 0 - 1500 об/хв
Напруга 230 В
Тип картриджа Швидкозатискний
додаткові характеристики Регулятор швидкості
Потужність: 230 Вт
Частота струму: 50 Гц
Довжина шнура: 3 м
Максимальний діаметр свердління:
сталь: 10 мм
дерево: 21 мм

* Технічні характеристики Шурупокрут Vitals Professional Us 1023AS Ultimate можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шурупокрут Vitals Professional Us 1023AS Ultimate

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vitals Professional Us 1023AS Ultimate

Код товару: 314549
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 179200
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 270907
На замовлення, 1-3 дні
Revolt ID-21 M 2494 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →