Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Рубанок Vitals Professional Re 82391TMs

Код товару: 151549
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Vitals
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Руббан і чипозосос Рубанок Vitals Professional Re 82391TMs

Напруга, В: 230
Частота струму, Гц: 50
Потужність, Вт: 910
Частота оборотів леза, об/хв: 13000

Ціна: 4472 грн
шт

Опис товару Рубанок Vitals Professional Re 82391TMs

Рубанок електричний Vitals Professional Re 82391TMs за конструкцією, параметрами та технічними характеристиками відноситься до розряду повнофункціональних професійних моделей високого класу, призначених для застосування в умовах безперервної та інтенсивної роботи. Завдяки високій продуктивності та надійності він здатний виконувати різноманітні виробничі завдання будь-якого рівня складності. Виготовлений електрорубанок на сучасному технологічному обладнанні з дотриманням усіх вимог безпеки, має сучасний дизайн, простий у користуванні та обслуговуванні.

Потовщена алюмінієва база електрорубанка виконана з високою геометричною точністю та забезпечуєідеальне прилягання до оброблюваної деталі дозволяє зберігати стійкість інструменту у всіх режимах роботи. Іншими конкурентними перевагами цього електроінструменту є надійний електродвигун, а також якісні комплектуючі, які значно збільшують термін його експлуатації.
Корпус та ручки електричного рубанка Vitals Professional Re 82391TMs виготовлені з високоякісного ударостійкого пластику. Передня ручка одночасно є регулятором глибини стругання. Усього передбачено 14 рівнів установки глибини, максимальна глибина стругання становить 3 мм. Ширина ножів – 82 мм. Задня рукоятка з м'якою антифрикційною накладкою забезпечує надійний.хват і повне керування електроінструментом при виконанні ним усіх технологічних операцій.
Електродвигун змінного струму має поперечне розташування осі обертання ротора, з'єднаний з ріжучим ротором ремінною передачею. Це спрощує обслуговування та підвищує надійність конструкції. Модель Vitals Professional Re 82391TMs характеризується високою потужністю двигуна (910 Вт) при фіксованій частоті обертів ротора 13000 об/хв. У поєднанні з широким діапазоном регулювань глибини стругання це дозволяє ефективно та якісно обробляти деталі з деревини будь-якої твердості та щільності.

Рубанок Vitals Professional Re 82391TMs Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Рубанок Vitals Professional Re 82391TMs в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Руббан і чипозосос купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Руббан і чипозосос и купити Рубанок Vitals Professional Re 82391TMs в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Рубанок Vitals Professional Re 82391TMs

Тип рубанок
Напруга 230 В
Влада 910 Вт
додаткові характеристики Оброблювана здатність, мм
- ширина: 82
- глибина: 3
М'яка накладка на рукоятці: +
Розміри 370х190х190
Вага Маса нетто/брутто, кг: 5,3/5,6

* Технічні характеристики Рубанок Vitals Professional Re 82391TMs можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Рубанок Vitals Professional Re 82391TMs

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vitals Professional Re 82391TMs

Код товару: 125551
Немає в наявності
Код товару: 119390
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 210484
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →