Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шурупокрут Vitals Professional ATp 18/0tli Brushless

Код товару: 151520
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vitals
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Викрутки та електричний офіс Шурупокрут Vitals Professional ATp 18/0tli Brushless

Напруга, В: 18
Швидкість обертання, об/хв: 0-2300
Частота удару, уд/хв: 0-3400
Максимальний момент, що крутить, Нм: 280
Патрон: ½”

Ціна: 2666 грн
шт

Опис товару Шурупокрут Vitals Professional ATp 18/0tli Brushless

Акумуляторний ударний гайковерт Vitals Professional ATp 18 / 0tli Brushless (далі - гайковерт) виконано з дотриманням усіх вимог безпеки та достатньо надійний у процесі експлуатації. Цей виріб має сучасний дизайн, економічний, надійний у роботі, простий у користуванні та обслуговуванні. Гайковерт є ручним електричним інструментом, який призначений для закручування та відкручування кріпильних виробів (дюбелів, болтів і гайок) за рахунок підвищеного крутного моменту з ударною дією.

Для роботи з кріпильними виробами (дюбелями, болтів і гайок) використовуються ударні головки, що являють собою спеціальні змінні насадки, один кінець яких виконаний у виглядічотиригранний хвостовик 1/2''. Для закручування та відкручування болтів та гайок застосовуються спеціальні насадки відповідного профілю.
Принцип дії гайковерта максимально простий: при натисканні на клавішу виробу "Увімкнення/вимкнення" (при розблокованому стані клавіші) обертальний рух від ротора постійного струму передається на планетарний редуктор. Редуктор здійснює механічну передачу моменту, що крутить, на шпиндель, на якому закріплений патрон ударного гайковерта з чотиригранним хвостовиком 1/2 ''. Основна відмінність ударного гайковерта від шуруповерта - відсутність муфти-регулятора крутного моменту.
Потужність гайковерта дозволяєзакручувати кріпильний виріб з необхідним зусиллям та швидкістю обертання, регулюється силою натискання на клавішу "Увімкнення/вимкнення", при цьому частота ударів змінюється пропорційно до зміни швидкості обертання шпинделя. Позитивною властивістю ударного акумуляторного гайковерта є його мобільність і незалежність від стаціонарного джерела електроживлення, а також відсутність небезпеки ураження електричним струмом. Джерелом електроживлення ударного гайковерта є Li-Ion акумуляторна батарея (даної комплектацією не передбачена).

Шурупокрут Vitals Professional ATp 18/0tli Brushless Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шурупокрут Vitals Professional ATp 18/0tli Brushless в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Викрутки та електричний офіс купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Викрутки та електричний офіс и купити Шурупокрут Vitals Professional ATp 18/0tli Brushless в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шурупокрут Vitals Professional ATp 18/0tli Brushless

Тип ударний гайковерт
Швидкість обертання Швидкість обертання, об/хв: 0-2300
Частота удару, уд/хв: 0-3400
Максимальний момент, що крутить, Нм: 280
Тип картриджа Габарити упаковки, мм: 420x120x310
Ключові риси Маса нетто, кг: 4,4
Маса брутто, кг: 5,0

* Технічні характеристики Шурупокрут Vitals Professional ATp 18/0tli Brushless можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шурупокрут Vitals Professional ATp 18/0tli Brushless

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vitals Professional ATp 18/0tli Brushless

Код товару: 208659
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 237809
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 219146
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →