Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Шліфмашина Vitals Master SK 2375HDt AVS dual

Код товару: 167377
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vitals
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Шліфування та полірування машин Шліфмашина Vitals Master SK 2375HDt AVS dual

Машина шліфувальна Vitals Master SK 2375HDlt AVS dual - шліфувальна машина з телескопічною штангою та двома основами різної геометричної форми. Модель у комплекті йде з двома основами (коло та трикутник) і має систему швидкої зміни основи.

Ціна: 7697 грн
шт

Опис товару Шліфмашина Vitals Master SK 2375HDt AVS dual

Цей інструмент є універсальним і зручним інструментом для внутрішнього оздоблення, ремонту, а також видалення надлишків шпалер, фарби, старої штукатурки та інше.

Основнимиособливостями моделі є її телескопічна регульована штанга (110 см – 180 см), 2 основи (трикутник та коло), система швидкої зміни оснастки та, звичайно ж, сумка для транспортування. За допомогою трикутної насадки можна проводити шліфування у важкодоступних місцях та кутах. Ці параметри роблять цю модель кращою для професійної команди будівельників, а побутовий споживач буде просто в захваті при використанні шліфувальної машини Vitals Master SK 2375HDlt AVS dual.

Модель оснащена великою основною рукояттю з м'яким покриттям, яка забезпечує зручне керування шліфувальною машиною під час роботи зі стелею. Підошва шліфувальної машини наділена липучкою, яка дозволить дужешвидко змінити абразивний папір із необхідним розміром зерна. Діаметр підошви складає 225 мм. Система автоматичного всмоктування пилу дозволить використовувати інструмент без будівельного пилососу, що значно підвищить рівень Вашої безпеки та заощадить Ваші засоби. Велика сумка для збирання пилу забезпечить збільшений цикл роботи без зупинки для очищення мішка, а зручна ручка на мішку зробить Вас портативним під час роботи.

Немаловажним є той факт, що модель оснащена ступінчастим регулюванням швидкості обертання в діапазоні від 1000 до 1850 об/хв. Це дозволить збільшити спектр робіт та підібрати оптимальну швидкість при обробці різних матеріалів. Додатковою особливістю моделіє регульований вихідний вал із діапазоном обертання голови до 120⁰. При такому широкому куті обертання можливе оброблення нерівних поверхонь.

Торгова марка Vitals гарантує високу надійність та довговічність використання.

 

 

Шліфмашина Vitals Master SK 2375HDt AVS dual Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Шліфмашина Vitals Master SK 2375HDt AVS dual в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Шліфування та полірування машин купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Шліфування та полірування машин и купити Шліфмашина Vitals Master SK 2375HDt AVS dual в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Шліфмашина Vitals Master SK 2375HDt AVS dual

Тип Прямі
споживана потужність 0.75
Напруга 230
Максимальна швидкість за хвилину 2100
додаткові характеристики Швидкість холостого ходу 1000 - 1850 об/хв
Покращена автоматична система збирання пилу (Auto Vacuum System “AVS”)
Телескопічна рукоять
Регулювання швидкості
2 форми основи
Швидка система зміни основи
Сумка для транспортування
Велика допоміжна рукоять
Велика сумка для збирання пилу з ременем
Обладнання Шліфувальна машина
Пилозбірник
Набір інструментів
Насадки-кругла підошва, рекутна підошва
Сумка для транспортування
Комплект шліфувального наждакового паперу
Інструкція з експлуатації
Упаковка
Розміри 1010 х 320 х 215
Вага 7

* Технічні характеристики Шліфмашина Vitals Master SK 2375HDt AVS dual можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Шліфмашина Vitals Master SK 2375HDt AVS dual

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vitals Master SK 2375HDt AVS dual

Код товару: 161706
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 362189
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303437
На замовлення, 1-3 дні
GTM SZL-225FV-2 8514 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →