Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пила Vitals Master Rg 1913BW

Код товару: 179422
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Vitals
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пилки та плитка Пила Vitals Master Rg 1913BW

Ручна циркулярна пилка Vitals Rg 1913BW - надійний електричний інструмент, призначений для акуратного виконання поздовжніх та косих пропилів.

Ціна: 2924 грн
шт

Опис товару Пила Vitals Master Rg 1913BW

 Даний виріб безпечно та з найвищим комфортом розпиляє не тільки ДСП, ДВП, деревину м'яких та твердих порід, але й пластмаси, полімери, оргскло, а також кольорові метали.

Компактний та продуманий дизайн, а також легка вага (4.3 кг) роблять цю модель зручною та безпечною в роботі. Ергономічні рукоятки забезпечують зручне захоплення, неперевершений контроль та максимальну точність у процесі експлуатації інструменту.

Однією з особливостей циркулярної пилки Vitals Rg 1913BW є висока якість комплектуючих (якісні підшипники, загартовані шестірні редуктора тощо), завдяки чому в рази збільшується термін експлуатації електроінструменту.

Питання безпеки надосить високому рівні. Кнопка-фіксатор запобігає ненавмисному включенню пилки. Металевий нерухомий захисний кожух, що закриває верхню частину відрізного диска, не допускає випадкового травмування користувача через необережне поводження.

Циркулярна пилка Vitals Rg 1913BW оснащена надійним електродвигуном (1250 Вт) з високою частотою оборотів (5600 об/хв), завдяки чому можна швидко, ефективно і точно виконати пропил з максимальною глибиною 59 мм (під кутом 90 град) або 38 мм (під кутом 45 град).

У роботі можуть використовуватись металеві диски з максимальним діаметром 185 мм (без твердосплавних матеріалів для м'якої деревини та з напайками для роботи з твердими матеріалами).Пила має зручне регулювання глибини пропилу і може нахилятися убік в межах 0-45 градусів для виконання рівних та акуратних косих пропилів. Також цією пилкою можна виконати занурювальні пропили, починаючи пропил не з краю, а з середини матеріалу. Для легкої заміни диска використовується фіксатор валу.

Завдяки високій ергономіці працювати інструментом — одне задоволення. Користувач не відчує особливої ​​втоми протягом досить тривалого періоду часу.

Комплектується ручна циркулярна пилка затискним ключем, додатковим комплектом вугільних щіток, а також докладним посібником користувача.

Пила Vitals Master Rg 1913BW Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пила Vitals Master Rg 1913BW в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пилки та плитка купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пилки та плитка и купити Пила Vitals Master Rg 1913BW в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пила Vitals Master Rg 1913BW

Тип Циркулярні пили
Огляд Ручна
споживана потужність 1.25 кВт
Напруга 220 В
Частота 50 Гц
додаткові характеристики Кут нахилу відрізного диска, град: 0-45
Посадковий діаметр, мм: 20
Вага 4.3 кг

* Технічні характеристики Пила Vitals Master Rg 1913BW можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пила Vitals Master Rg 1913BW

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vitals Master Rg 1913BW

Код товару: 119376
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303540
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 174271
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →