Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Тример Vitals Master EZT 144vrs

Код товару: 159582
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Vitals
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Тримери та мотоцикли Тример Vitals Master EZT 144vrs

Електрокоса Vitals EZT 144vrs призначена для скошування рослинності з діаметром стовбурів не більше 20 мм на невеликих площах, у незручних місцях для ефективної роботи колісною газонокосаркою (біля дерев, кущів, парканів, стовпів), а також на місцевості, що має нерівний рельєф.

Ціна: 4773 грн
шт

Опис товару Тример Vitals Master EZT 144vrs

 Основний електрокоси Vitals EZT 144vrs є електричний двигун, що має велику потужність (1400 Вт). Завдяки системі плавного пуску відсутні ривки виробу при включенні, що сприяє підвищенню комфорту в процесі роботи електрокосою та збільшує термін служби електродвигуна. За рахунок використання ремінної передачі рівні вібрації та шуму дуже низькі, що вигідно виділяє цю модель на фоні конкурентів. Ця модель втілила всі побажання і рекомендації особливо вимогливих користувачів. Так, основною відмінністю є наявність ергономічної велосипедної рукоятки. Обмотки ротора та статора виконані зі 100% міді, що забезпечує надійну та тривалу роботуелектродвигуна. На відміну від багатьох моделей конкурентів Vitals EZT 144vrs для передачі крутного моменту від двигуна на конічний редуктор використовується посилений вал, що забезпечує додаткову міцність конструкції виробу. Всі частини та деталі електрокоси відмінно підігнані один до одного, пластик високої якості, стійкий до незначних термічних та механічних впливів. Питання безпеки на досить високому рівні. Кнопка запуску двигуна має захист від випадкового вмикання. Щоб уникнути травм при попаданні ріжучого інструменту на сторонні предмети та їх відскоку у бік користувача, передбачено великий захисний кожух, виготовлений із міцного пластику. УУ плані комфортності також все продумано. Наплічний ремінь з карабіном дозволяє здійснити регулювання довжини ременя окремо від електрокоси і за лічені секунди приєднати ремінь до виробу. Для забезпечення найкращого положення виробу, виходячи з переваг та фізичних даних користувача, можна змінювати положення рукоятки. Модель Vitals EZT 144vrs обладнана ергономічною роздільною велосипедною рукояткою з можливістю регулювання однієї частини незалежно від другої. Таким чином, працювати електрокосою дуже комфортно, не відчуваючи при цьому втоми протягом тривалого часу. Залежно від того, яка рослинність підлягає скошуванню, модель Vitals EZT 144vrs може використовуватись.спеціальний 3-зубовий ніж або шпулю із ліскою. При цьому діаметр скошування рослинності ножем становить 255 мм, а шпулею – 420 мм. Електрокоса Vitals EZT 144vrs має багату комплектацію. У комплект поставки виробу входять: роздільна ергономічна велосипедна рукоятка, захисний кожух з нерухомим ножем, ремінь з плечем з карабіном, 3-зубовий ніж. Крім стандартного набору додатково в комплекті сумка із запасними інструментами та приладдям, а також шпуля зі спрощеною заправкою волосіні, що дозволяє підготувати шпулю для роботи без будь-яких зусиль і за лічені секунди.

Тример Vitals Master EZT 144vrs Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Тример Vitals Master EZT 144vrs в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Тримери та мотоцикли купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Тримери та мотоцикли и купити Тример Vitals Master EZT 144vrs в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Тример Vitals Master EZT 144vrs

Огляд Електрокоса
Тип електродвигун
Влада Потужність двигуна, кВт:
1,4

Потужність двигуна, л.с. :
1,9
Система різання волосінь + ніж
Вага 5,6

* Технічні характеристики Тример Vitals Master EZT 144vrs можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Тример Vitals Master EZT 144vrs

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vitals Master EZT 144vrs

Код товару: 159142
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 235719
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 151261
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →