Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Дриль/Міксер Vitals Master Et 1395GNak

Код товару: 203629
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vitals
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Свердла та змішувачі Дриль/Міксер Vitals Master Et 1395GNak

Особливості Обмежувач глибини Реверс Регулювання крутного моменту Тип патрона Швидкозатискний Потужність що споживається 950 Вт Максимальна швидкість обертання 2800 об/хв Діаметр свердла 13 мм

Ціна: 2193 грн
шт

Опис товару Дриль/Міксер Vitals Master Et 1395GNak

 Електричний ударний дриль Vitals Master ЕТ 1395GNak – це справжній універсальний інструмент, який ідеально підходить для виконання напівпрофесійних та побутових завдань! За допомогою електричного ударного дриля Vitals Master ЕТ 1395GNak можна вирішити різні задачі такі як: свердління отворів без ударної дії в металі, деревині, кераміці, а також у різних синтетичних матеріалах свердління отворів з ударною дією в цеглі, бетоні, природному камені, асфальті. відкручування кріпильних виробів (шурупів, гвинтів, шурупів, конфірматів, дюбелів, болтів) із застосуванням спеціальних насадок (біт) та інші Vitals Master ЕТ 1395GNak має сучасний дизайн, високу якість зборки такомплектуючих Крім високих показників продуктивності модель Vitals Master ЕТ 1395GNak має дуже багато конкурентних переваг. За рахунок використання високоякісних комплектуючих та підшипників торгової марки C&U ресурс роботи інструменту збільшено для виконання складніших завдань. Для зручності оператора електричний кабель було збільшено до 3 метрів. Тепер немає необхідності носити у себе перенесення т.к. Довжини кабелю вистачить для виконання ремонтних робіт з використанням штатної розетки. Швидкозатискний 13мм патрон полегшить та прискорить зміну оснастки, а алюмінієвий корпус редуктора гарантує довговічність виробу та захистить ваш дриль від перегріву. Приємним доповненням сильних сторіндрилі Vitals Master ЕТ 1395GNak є рукоятка з антифрикційною гумовою накладкою, яка дозволить не відчувати дискомфорт при тривалому використанні інструменту Vitals Master ЕТ 1395GNak. Дриль Vitals Master ЕТ 1395GNak стане надійним помічником у невеликій будівельній бригаді чи побуті. Особливості: підшипники C&U; алюмінієвий корпус редуктора; швидкозатискний патрон; 3 метри кабель; потужний електричний двигун; плавне регулювання швидкості обертання шпинделя; функція «свердління з ударом»; зміна напрямку обертання шпинделя (реверс); рукоятка з антифрикційною гумовою накладкою; міцна допоміжна регульована рукоятка; обмежувач глибини свердління.

Дриль/Міксер Vitals Master Et 1395GNak Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Дриль/Міксер Vitals Master Et 1395GNak в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Свердла та змішувачі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Свердла та змішувачі и купити Дриль/Міксер Vitals Master Et 1395GNak в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Дриль/Міксер Vitals Master Et 1395GNak

Тип Ударна дрель
Влада 950 Вт
Тип картриджа Швидкозатискний
Максимальна швидкість обертання 2800 об/хв
Діаметр картриджа 13 мм
додаткова інформація Напруга: 230 В
Частота струму: 50 Гц
Плавне регулювання швидкості обертання шпинделя
Функція «свердління з ударом»
Зміна напрямку обертання шпинделя
Рукоятка з антифрикційною гумовою накладкою
Міцна допоміжна регульована рукоятка
Обмежувач глибини свердління
Обладнання Дриль
Допоміжна рукоятка
Обмежувач глибини свердління
Вугільні щітки
Інструкція з експлуатації
Вага 2.4

* Технічні характеристики Дриль/Міксер Vitals Master Et 1395GNak можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Дриль/Міксер Vitals Master Et 1395GNak

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vitals Master Et 1395GNak

Код товару: 119400
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 119539
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 161589
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →