Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Лобзик Vitals master Ef 10080GNII

Код товару: 205691
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vitals
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Лобзікі Лобзик Vitals master Ef 10080GNII

Електричний лобзик Vitals Master Ef 10080GNII, маючи відмінну продуктивність, в сукупності з малою вагою та компактним розміром, стане незамінним інструментом для прямолінійного та візерункового розпилювання деревини, деревноволокнистих плит (ДВП), деревностружкових плит (ДВП), а також деревностружкових плит.

Ціна: 2623 грн
шт

Опис товару Лобзик Vitals master Ef 10080GNII

Електролобзик Vitals Master Ef 10080GNII оснащений надійним електричним двигуном потужністю 800 Вт. Якісна заливка обмотки ротора збільшує термін експлуатації як електродвигуна, так і інструменту в цілому. Точне балансування та центрування ротора знижує рівень вібрації та зменшує знос підшипників. До особливостей виробу відноситься система маятникового ходу, завдяки якій розпилювання матеріалу здійснюється набагато швидше. Система маятникового ходу має три режими роботи, що дозволяє користувачеві вибрати оптимальний кут пиляння для різного типу матеріалу. Електричний лобзик обладнаний лазерною указкою, дозволяючи уникати відхилення від лінії різання завдяки відображеннючіткої лінії на матеріалі розпилу, яка вказує, у якому напрямку слід розпилювати. Крім цього, використовуючи LED підсвічування, можна працювати інструментом в умовах недостатнього освітлення. Конструкцією електричного лобзика передбачено багатоступінчастий регулятор швидкості ходу штока, що дозволяє вибирати оптимальний режим роботи інструменту. Частоту ходу штока можна встановлювати в діапазоні 800-3000 об хв. Заміна пиляльного полотна здійснюється без особливих зусиль і в найкоротші терміни завдяки безключовій системі кріплення. Щоб уникнути появи подряпин на матеріалі, використовується пластикова накладка на базі. Електролобзик має сучасний дизайн, зручний у використанні,надійний у роботі, а також простий в обслуговуванні та зберіганні. Щоб уникнути швидкої втоми руки користувача під час роботи інструментом, передбачена ергономічна прогумована рукоятка. Комплектується дана модель пиляльним полотном, перехідником на пиловідвід, захисною накладкою, обмежувачем глибини різу, шестигранним ключем для фіксації пиляльного полотна, а також якісним посібником користувача. Особливості моделі Vitals Master Ef 10080GNII: система маятникового ходу, завдяки якій розпилювання матеріалу здійснюється набагато швидше; регулювання частоти ходу штока; лазерний покажчик; безключове кріплення пильного полотна; підсвічування "LED"; алюмінієва база; ергономічнапрогумована рукоятка 2-режимна система відведення пилу; пластикова накладка на основі.

Лобзик Vitals master Ef 10080GNII Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Лобзик Vitals master Ef 10080GNII в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Лобзікі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Лобзікі и купити Лобзик Vitals master Ef 10080GNII в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Лобзик Vitals master Ef 10080GNII

Напруга 230 В
споживана потужність 800 Вт
Частота курсу 800-3000 оборотів/хв
Глибина різання деревини 100 мм
Глибина різання заліза 10 мм
додаткові характеристики Частота струму, Гц: 50
Система безключового кріплення ріжучого полотна
Обладнання 1. Лобзик електричний.
2. Шестигранний ключ.
3. Пильне полотно.
4. Перехідник на пиловівидний вихід під пілосмокт або змінний мішок для пилу.
5. Пластикова накладка на основу.
6. Обмежувач глибини різання.
7. Посібник з експлуатації.
Розміри 255 х 85 х 230 мм
Вага 2.5 кг

* Технічні характеристики Лобзик Vitals master Ef 10080GNII можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Лобзик Vitals master Ef 10080GNII

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vitals master Ef 10080GNII

Код товару: 176762
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 220295
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 176771
На замовлення, 1-3 дні
Einhell TC-JS 85 2752 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →