Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Мінімийка Vitals Master Am 7.2-165w multi

Код товару: 170808
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vitals
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Мінімийка Мінімийка Vitals Master Am 7.2-165w multi

Двигун: електродвигун; Макс. тиск (бар): 165; Витрата води (л/год): 432; Температура води на вході: 50; Довжина шлангу ВД (м): 7; Насадки: віяло; точкова; насадка-піногенератор; намотування шлангу ВД: барабан для шлангу ВД; забір води із ємності; ємність для хімії (піни); фільтр води

Ціна: 14491 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Мінімийка Vitals Master Am 7.2-165w multi

Мінімийка Vitals Master Am 7.2-165w multi призначена для роботи на побутовому рівні. Вона дозволить мити автомобіль, садові доріжки, ворота гаража, фасади будівель, садовий інвентар та меблі. Таке миття високого тиску відмінно підійде для побутового використання, працювати з нею просто, ефективно, при цьому вона чудово справляється з поставленими завданнями. Купити мінімийка Vitals Master Am 7.2-165w multi актуальне рішення, на неї ціна невисока, що робить її відмінним рішенням для дому. Крім високої продуктивності, варто акцентувати увагу на великому ресурсі роботи даної моделі, вона виконана максимально якісно.
Алюмінієвий насос

Представлене миття високого тиску обладнане насосом.з алюмінію, таке рішення є актуальним для інструменту побутового класу. Купити Vitals Master Am 7.2-165w multi вигідно, такий насос легко справляється з перепадами температури, має великий термін служби за рахунок стійкості до корозії.
Потужний електродвигун

Двигун мінімийки Vitals Master Am 7.2-165w multi виконаний так, щоб інструмент міг працювати в інтенсивному режимі, він має великий запас потужності, що дозволить мийці справлятися з будь-яким навантаженням.
Фільтр тонкого очищення води

Купити мінімийку Віталс недорого актуальне рішення, це надійний агрегат, який прослужить довго незалежно від умов використання. Фільтр тонкого очищення води перешкоджає накопиченню бруду всередині системи, забезпечуючидодатковий ресурс роботи основних вузлів.
функція "Авто-стоп"

На мінімийки Vitals Master Am 7.2-165w multi ціна повністю виправдовує, інструмент функціональний, надійний. Система автоматичної зупинки двигуна перешкоджає циркуляції води на холостому ходу, що знижує нагрівання основних вузлів, забезпечуючи стабільність роботи.
Обмотка зі 100% міді

Ми хочемо порекомендувати Вам миття високого тиску Віталс купити, тому що модель Vitals Master Am 7.2-165w multi обладнана двигуном з мідною обмоткою. Такий мотор краще справляється з інтенсивним навантаженням, має збільшений термін служби.
Трьохпоршневий осьовий насос

На мінімийки Vitals Master Am 7.2-165w multi цінанизька, але вони мають високу продуктивність. Це зумовлено якісною роботою надійного трипоршневого насоса.
Транспортувальні колеса

Миття високого тиску Віталс легко транспортується та переміщається завдяки колесам та додаткової ручці на корпусі. Це мобільний інструмент, який відмінно підійде для щоденного використання.

Мінімийка Vitals Master Am 7.2-165w multi Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Мінімийка Vitals Master Am 7.2-165w multi в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Мінімийка купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Мінімийка и купити Мінімийка Vitals Master Am 7.2-165w multi в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Мінімийка Vitals Master Am 7.2-165w multi

Клас побутовий
Максимальний тиск 165 бар
Виконання 7,2 л/хв
Матеріал корпусу насоса Пластик
Поршневий матеріал Алюміній
споживана потужність 2100 Вт
Напруга мережі 220 В
Нагрівання води Є
Використання миючого засобу Є
Грязь Є
Форсунки Пінна насадка з 2-ма рівнями регулювання, Котушка зі складною ручкою, турбофреза, грязьова фреза, фрези для формування розпилення струменя 25 і 40, фреза для нанесення піни,
Від'єднання з відсутністю води Є
Довжина шланга високого тиску 7 м
Пенсія для перенесення Є
Довжина мережевого шнура 5 м
Розміри 460х460х510 мм
Вага 18 кг
Забарвлення червоний

* Технічні характеристики Мінімийка Vitals Master Am 7.2-165w multi можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Мінімийка Vitals Master Am 7.2-165w multi

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vitals Master Am 7.2-165w multi

Код товару: 174927
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 26489
На замовлення, 1-3 дні
OLEO-Mac PW 145C 16383 грн
Код товару: 26488
На замовлення, 1-3 дні
OLEO-Mac PW 155 20081 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →