Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ланцюгова пилка Vitals EKZ 2240

Код товару: 151159
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vitals
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ланцюгові пилки Ланцюгова пилка Vitals EKZ 2240

Тип двигуна: електричний однофазний змінного струму
Напруга, В: 220
Частота струму, Гц: 50
Максимальна потужність, Вт: 2200
Швидкість ланцюга, м/с: 14,0
Час спрацьовування гальма ланцюга, з: 0,12
Довжина шини, см (дюйм): 40 (16)
Крок ланцюга, дюйм: 3/8
Товщина провідної ланки ланцюга, дюйм: 0,05

Ціна: 3526 грн
шт

Опис товару Ланцюгова пилка Vitals EKZ 2240

Ланцюгова електропила Vitals EKZ 2240 стане незамінним помічником у домашньому господарстві завдяки своїй високій продуктивності, якості виготовлення, зручності використання, а також простоті обслуговування. Висока продуктивність роботи даної моделі обумовлена ​​використанням потужного надійного електродвигуна (2200 Вт).

Ланцюгова електропила має поздовжнє розташування електродвигуна, завдяки чому пила в роботі набагато ергономічніша і зручніша за аналоги, оскільки така конструкція виключає відведення полотна в бік під дією реактивного моменту.
Ще один вагомий аргумент ланцюгової електропили Vitals EKZ 2240 – висока якість виконання. Так, редуктор у ціймоделі - металевий, а пластик - високої якості, стійкий до незначних термічних та механічних впливів. Все це забезпечує безвідмовну роботу інструменту протягом тривалого часу.
Чергова особливість цієї моделі – автоматичний масляний насос. Місткість масляного бачка становить 125 мл. Для відображення інформації про рівень масла конструкцією передбачено покажчик.
Питання безпеки при виготовленні електропили Vitals EKZ 2240 стали одними з пріоритетних. Нова модель має подвійну систему захисту, яка забезпечує блокування від випадкового запуску електродвигуна і моментальну зупинку ланцюга після відключення пили(після відпускання клавіші включення). Щоб уникнути травм у разі віддачі або «зворотного удару», моментально спрацьовує аварійне гальмо, що блокує рух ланцюга. Час спрацьовування гальма ланцюга становить 0,12 секунд.
У плані комфортності також все на висоті. Дизайн електропили – ергономічний. Для забезпечення комфортної роботи та повного контролю за виробом основна рукоятка має спеціальну накладку.
Комплектується ланцюгова електропилка Vitals EKZ 2240 шиною із захисним чохлом, ланцюгом та комплектом необхідного ЗІП. У комплект поставки також входить якісно розроблений посібник користувача, що повністю відображає порядок експлуатації та обслуговуваннявироби.

Ланцюгова пилка Vitals EKZ 2240 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ланцюгова пилка Vitals EKZ 2240 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ланцюгові пилки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ланцюгові пилки и купити Ланцюгова пилка Vitals EKZ 2240 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ланцюгова пилка Vitals EKZ 2240

Тип електрична ланцюгова пилка
Влада 2200 Вт
Обсяг паливного бака Відсутнє
Верхній об'єм для змащення ланцюга 0,125 л
додаткові характеристики Змащення ланцюга: автоматичне
Об'єм масляного бачка, мл: 125
Вібраційне навантаження, м/c2: 7,5
Рівень звукового тиску, дБ: 110
Габарити упаковки, мм: 550х210х250
Вага Маса нетто/брутто, кг: 5,2/5,8

* Технічні характеристики Ланцюгова пилка Vitals EKZ 2240 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ланцюгова пилка Vitals EKZ 2240

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vitals EKZ 2240

Код товару: 303571
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 278624
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 117363
На замовлення, 1-3 дні
Sparky TV 1835 3870 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →