Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Зварювальні апарати Vitals B 1400D

Код товару: 202457
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vitals
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Зварювальні апарати Зварювальні апарати Vitals B 1400D

виготовлений на базі IGBT та SMT компонентів цифровий дисплей наявність ForceArc (форсаж дуги), Hot Start (гарячий старт) захисна функція Antistick працює від низької напруги 160 В інтелектуальна система охолодження

Ціна: 3827 грн
шт

Опис товару Зварювальні апарати Vitals B 1400D

Зварювальний апарат Vitals Base B 1400D — це сучасні технології зварювання, доступні для масового покупця. Інвертори Vitals – це передова конструкція інвертора на базі IGBT та SMT компонентів та 100% контроль якості продукції. Ця лінійка призначена насамперед для приватного використання, тому максимально простий у використанні. Недосвідченому зварювальнику допомагають вбудовані функції легкого підпалу та стабільного горіння дуги. Крім того, апарат комплектується повним набором аксесуарів для зварювання. Компактний дизайн, легкий, з високим робочим циклом Інтуїтивно зрозуміле керування всіма важливими параметрами зварювання на лицьовій панелі дозволить виконувати зварювальні роботи на найвищому рівні. Крімтого, апарат здатний працювати в мережах із суттєвими просіданнями напруги, а передова інверторна технологія IGBT гарантує надійність роботи даної техніки на довгі роки. Додатково Дисплей; ForceArc (форсаж дуги) - функція апарату, яка збільшує зварювальний струм у момент відокремлення краплі металу від електрода; знижує ймовірність прилипання електрода та підвищує стабільність горіння дуги; Hot Start (гарячий старт) - піковий струм у момент підпалу дуги для плавного старту; Antistick – захисна функція, яка спрацьовує при занадто тривалому короткому замиканні, що перевищує встановлену тимчасову межу: зазвичай це близько 0.6 з легким підпалом і висока стабільність горіння дуги.знижене утворення бризок; мінімальна робоча напруга 160 В; інтелектуальна система охолодження; висока продуктивність на максимальних струмах, стабільна робота з електродом 4 мм; автоматичний захист від перенапруги та надструму; зварювальні аксесуари у стандартній комплектації.

Зварювальні апарати Vitals B 1400D Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Зварювальні апарати Vitals B 1400D в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Зварювальні апарати купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Зварювальні апарати и купити Зварювальні апарати Vitals B 1400D в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Зварювальні апарати Vitals B 1400D

Тип Зварювальні апарати
Огляд Електрозварювання
Напруга 230 В
Зварювальний струм 20-160 А
Діаметр зварювального електрода 1.6-5 мм
Захист від перегріву Є
додаткові характеристики Частота струму: 50 Гц
Напруга холостого ходу: 60 В
ККД: 85%
Тривалість включення (tв) на максимальному струмі: 60%
Коефіцієнт потужності: (cos φ) 0.95
Цифровий дисплей: +
Клас захисту: IP21S
Функція "Hot Start"
Клас ізоляції: F
Електродотримач, А: 600
Затискач "Маса": 300
Довжина кабелю електродотримача, м: 2.5
Довжина кабелю затиску "Маса", м: 2.5
Тривалість включення (TВ) на максимальному струмі за температури 40 °С: 60%
Розміри 340 х 155 х 270 мм
Вага 5 кг

* Технічні характеристики Зварювальні апарати Vitals B 1400D можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Зварювальні апарати Vitals B 1400D

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vitals B 1400D

Код товару: 265279
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 224667
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 175262
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →