Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Трекінгові палиці Vipole Wilderness AS Roundhead DLX S1927

Код товару: 171407
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vipole
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Відстежуючі палички Трекінгові палиці Vipole Wilderness AS Roundhead DLX S1927

Тип: телескопічні, надміцні
Призначення: трекінг
Кількість секцій: 3
Матеріал: алюмінієвий сплав Alu 7075
Рукоятка: з EVA-піни із закругленою ергономічною головкою
Ремінь: регульований із вставками з EVA-піни
Наконечник: карбід вольфраму

Ціна: 2236 грн
шт

Опис товару Трекінгові палиці Vipole Wilderness AS Roundhead DLX S1927

Треккінгові палиці Vipole Wilderness - одні з найдешевших телескопічних палиць, обладнаних системою гасіння вібрації AntiShock, яка значною мірою знижує навантаження на суглоби рук. Палиці виконані з якісного алюмінієвого сплаву Alu 7075 та оснащені широкими 54-мм зубчастими кільцями, зручними для походів кам'янистою місцевістю та у міжсезоння по м'якому грунту. Секції палиць фіксуються за допомогою простої та надійної системи кріплення TwistLock. Ергономічна рукоятка з EVA-піни вбирає вологу та має відмінні термоізоляційні характеристики. Наконечник з карбіду вольфраму має високу твердість і характеризується великою стійкістю до зношування.

Компанія Vipole знаходиться у муніципалітетіПове-дель-Граппа (провінція Віченца, Північна Італія). Тут здійснюється розробка, виробництво та збирання всієї продукції. Компанія має патенти та впроваджує власні винаходи, зробивши ставку на дрібносерійне виробництво. Кожна партія продукції виробляється на замовлення, кожна трекінгова палиця збирається вручну. Починаючи з колекції 2015 року, кожній палиці надається індивідуальний серійний номер. Таким чином, компанія контролює весь виробничий процес та гарантує високу якість кожної одиниці продукції.



TwistLock – внутрішня цангова система фіксації секцій телескопічної палиці. Така система забезпечує надійну фіксацію секцій щодо другдруга. Як у транспортованому, так і в робочому положенні TwistLock не має зовнішніх виступаючих деталей, які могли б зачепитися за одяг або інші предмети під час руху. Відповідно, таке кріплення практично неможливо пошкодити під час ходьби.



AntiShock - механічна система гасіння вібрації з можливістю примусового увімкнення та відключення. AntiShock значною мірою знижує вплив безперервних вібрацій при ходьбі, запобігає втомі та запаленню зв'язок зап'ясткового, ліктьового та плечового суглобів. При русі кам'янистою і вологою місцевістю стане корисною функція відключення системи AntiShock. Таким чином, наконечник палиці не буде пружинити від твердоїпороди та забезпечить чітке та моментальне зчеплення з поверхнею.



Спеціальна закруглена форма рукоятки RoundHead дозволяє використовувати хват палиці зверху без побоювання травмувати долоню та променево-зап'ястковий суглоб. Такий хват забезпечує більшу зручність та надійність опори на крутих спусках, а також додатковий комфорт при прогулянковій ходьбі по рівній місцевості.



Alu 7075-F56 - дуже міцний і в той же час дуже легкий алюмінієвий сплав, який широко використовується в літакобудуванні. За міцністю, що досягається на одиницю маси, Alu 7075-F56 перевершує сталь та сплави титану. Щоб гарантувати захист від зовнішніх факторів, всі алюмінієві компоненти проходять процес.анодування, що робить їх стійкими до окислення та корозії. Саме сукупність цих характеристик дозволяє визнати Alu 7075-F56 найкращим матеріалом для виробництва трекінгових палиць.



Printing Technology - запатентована технологія цифрового друку на поверхні алюмінієвих та карбонових палиць дозволяє наносити зображення високої якості з роздільною здатністю 2880 Dpi. Технологія заснована на використанні чорнила на 100% складаються з натуральних природних барвників, які не містять токсичних речовин. Техніка друку дозволяє наносити основний малюнок під прозорий верхній шар фарби. Таким чином, нанесений малюнок надійно захищений від механічних пошкоджень і вигоряння піддією ультрафіолету. Зображення залишається чітким та яскравим протягом багатьох років.



Quad Basket System дозволяє використовувати палиці протягом усього року для ходьби по будь-якій місцевості (від асфальту до свіжого снігу). Виробник пропонує на вибір 4 кільця різного діаметру: 32 мм для твердого ґрунту, 54 мм для ґрунту середньої твердості, 88 мм для м'якого ґрунту, 120 мм для снігу. Різьбове з'єднання дозволяє швидко змінити кільця в залежності від умов походу.

Трекінгові палиці Vipole Wilderness AS Roundhead DLX S1927 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Трекінгові палиці Vipole Wilderness AS Roundhead DLX S1927 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Відстежуючі палички купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Відстежуючі палички и купити Трекінгові палиці Vipole Wilderness AS Roundhead DLX S1927 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Трекінгові палиці Vipole Wilderness AS Roundhead DLX S1927

Призначення Для трекінгу
Кількість розділів 3
Огляд Надміцні
Категорія Унісекс
Мінімальна довжина, см 64
Максимальна довжина, см 135
Матеріал ручки карбід Вольфрама
Механізм регулювання висоти Цанговий затискач

* Технічні характеристики Трекінгові палиці Vipole Wilderness AS Roundhead DLX S1927 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Трекінгові палиці Vipole Wilderness AS Roundhead DLX S1927

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vipole Wilderness AS Roundhead DLX S1927

Код товару: 305038
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 223422
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 271082
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →