Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Трекінгові палиці Vipole Walker

Код товару: 167718
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vipole
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Відстежуючі палички Трекінгові палиці Vipole Walker

Система фіксації: Twist Lock (внутрішній цанговий затискач)
Система швидкої зміни кілець Quad Basket System
Технологія нанесення стійкого до стирання зображення високої роздільної здатності

Ціна: 1161 грн
шт

Опис товару Трекінгові палиці Vipole Walker

Треккінгові палиці Vipole Walker передусім рекомендуються як додаткова точка опори під час ходьби на прогулянках для людей похилого віку, а також для людей з порушенням функцій опорно-ходового апарату. Разом з тим, даній моделі віддадуть перевагу туристи, яким звичніше верхній хват, які хочуть мати максимально надійну точку опори. Секції палиці виконані з високоміцного авіаційного алюмінію 7075-T6-F56 та фіксуються за допомогою найбільш надійної системи кріплення TwistLock. Ультрапрочний наконечник з вольфраму карбіду характеризується великою стійкістю на знос. Максимальна довжина відповідає розміру стандартної трекінгової палиці. Саме тому можна не сумніватися в тому, що данітрекінгові палиці можуть використовуватися не тільки для прогулянок, але й для повноцінного тривалого трекінгу в повному екіпіруванні за складними маршрутами.

Компанія Vipole знаходиться у муніципалітеті Россано-Венето (провінція Віченца, Північна Італія). Тут здійснюється розробка, виробництво та збирання всієї продукції. Компанія має патенти та впроваджує власні винаходи. Виробник зробив ставку на дрібносерійне виробництво: кожна партія продукції виробляється на замовлення, кожна трекінгова палиця збирається вручну, починаючи з колекції 2015 року, кожній палиці присвоюється індивідуальний серійний номер. Таким чином, компанія контролює весь виробничий процес та гарантуєвисока якість кожної одиниці продукції.

TwistLock – внутрішня цангова система фіксації секцій телескопічної палиці. Така система забезпечує надійнішу фіксацію секцій щодо один одного. Як у транспортному, так і робочому положенні TwistLock не має зовнішніх виступаючих деталей, які могли б зачепитися за одяг, або за інші предмети під час руху. Відповідно, таке кріплення практично неможливо пошкодити під час ходьби.

Alu 7075-T6-F56 (сплав Al-Zn-Mg-Cu) - дуже міцний і водночас дуже легкий сплав, який широко використовується в літакобудуванні та автомобілебудуванні. За міцністю, що досягається на одиницю маси, Alu 7075-T6-F56 перевершує високоміцну стальсплави титану. Крім того, цей сплав характеризується гарною еластичність та стійкістю до корозії. Саме сукупність цих характеристик дозволяє визнати Alu 7075-T6-F56 найкращим матеріалом для виробництва трекінгових палиць.

Технологія Thin Shaft дозволяє без шкоди для характеристик міцності виробляти трекінгові палиці зі зменшеним діаметром секцій (16-14-12 мм замість звичних 18-16-14 мм). Це досягається завдяки використанню сучасних матеріалів (Alu 7075 T6 F56 та 100% HM Carbon). Такі трекінгові палиці краще збалансовані, менше розгойдуються при ходьбі, мають малий опір вітру і забезпечують економію у вазі до 15%.

Printing Technology - запатентована технологіяцифрового друку на поверхні алюмінієвих та карбонових палиць дозволяє наносити зображення високої якості з роздільною здатністю 2880 DPI. Технологія заснована на використанні чорнила на 100% складаються з натуральних природних барвників, що не містять токсичних речовин. Техніка друку дозволяє наносити основний малюнок під прозорий верхній шар фарби. Таким чином, нанесений малюнок надійно захищений від механічних пошкоджень та вигоряння під дією ультрафіолету. Зображення залишається чітким та яскравим протягом багатьох років.

Quad Basket System - дозволяє використовувати палиці протягом 4 сезонів для трекінгу по будь-якій поверхні (від скельних порід до свіжого снігу). Виробникпропонує на вибір 4 кільця різного діаметру: 32 мм для твердого ґрунту, 54 мм для ґрунту середньої твердості, 88 мм для м'якого ґрунту, 120 мм для снігу. Різьбове з'єднання дозволяє швидко змінити кільця в залежності від умов походу.

Трекінгові палиці Vipole Walker Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Трекінгові палиці Vipole Walker в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Відстежуючі палички купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Відстежуючі палички и купити Трекінгові палиці Vipole Walker в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Трекінгові палиці Vipole Walker

Призначення Для трекінгу
Кількість розділів 3 шт
Огляд Ультралегкі
Категорія Унісекс
Мінімальна довжина, см 64 см
Максимальна довжина, см 135 см
Матеріал ручки Пластик / пресована кірка, Т-подібна для верхнього хвата з вентиляційними отворами.
Механізм регулювання висоти Twist Lock

* Технічні характеристики Трекінгові палиці Vipole Walker можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Трекінгові палиці Vipole Walker

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vipole Walker

Код товару: 276169
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 303577
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 223416
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →