Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Трекінгові палиці Vipole Traveller Pop Up Top-Click Grey DLX S1864

Код товару: 168990
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vipole
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Відстежуючі палички Трекінгові палиці Vipole Traveller Pop Up Top-Click Grey DLX S1864

Тип: ультралегкі, що складаються
Призначення: скандинавська ходьба
Кількість секцій: 5
Матеріал: алюмінієвий сплав Alu 7075-T6-F56 (нижня секція анодована)
Рукоятка: пресована кірка / пластик

Ціна: 5246 грн
шт

Опис товару Трекінгові палиці Vipole Traveller Pop Up Top-Click Grey DLX S1864

Vipole Traveller Pop Up Top-Click – професійні ціпки для скандинавської ходьби. Алюмінієвий сплав 7075-Т6-F65, з якого виконані секції, має поєднання легкості та міцності, недоступне для інших матеріалів. Асиметричні ремені рукавички з дихаючого, гіпоалергенного неопрену зі шкіряними вставками ідеально фіксують руку, дозволяючи відштовхуватися, не стискаючи рукоятку палиці. При необхідності можна швидко звільнити руку від палиці, завдяки системі швидкого відстібування ремінця Top-Click. Затискач Quick Lock дозволяє максимально просто та швидко встановити необхідну довжину палиці, що відповідає зростанню. Наконечник з карбіду вольфраму має високу твердість і характеризується великою стійкістю до зношування. Всі ціхарактеристики необхідні для встановлення правильної техніки скандинавської ходьби.

Компанія Vipole знаходиться у муніципалітеті Пове-дель-Граппа (провінція Віченца, Північна Італія). Тут здійснюється розробка, виробництво та збирання всієї продукції. Компанія має патенти та впроваджує власні винаходи. Виробник зробив ставку на дрібносерійне виробництво: кожна партія продукції виробляється на замовлення, кожна трекінгова палиця збирається вручну, починаючи з колекції 2015 року, кожній палиці присвоюється індивідуальний серійний номер. Таким чином, компанія контролює весь виробничий процес та гарантує високу якість кожної одиниці продукції.

QuickLock ALU -зовнішня ексцентрикова система фіксації секцій телескопічної палиці з алюмінієвими затискачами, що має низку незаперечних переваг. QuickLock ALU дозволяє швидко змінювати довжину телескопічної палиці на схилах чи підйомах. Особливо зручність даної системи відчутна під час дощу, коли секції телескопічної палиці вологі і можуть прослизати в руках. В умовах мінусових температур ексцентриковий важіль має зручний хват і не примерзає до палиці – регулювання можна проводити навіть не знімаючи товстих зимових рукавичок. У цьому сила фіксації важеля встановлюється самим користувачем. Алюмінієві затискачі компактніші і надійніші в порівнянні з пластиковими.

Подальше удосконаленнятехнології для компактного складання трекінгових палиць Z-Vario призвело до створення нової колекції Pop UP – легших, міцніших та надійніших у використанні палиць для трекінгу та скандинавської ходьби. Секції з'єднані між собою міцними синтетичними кордами, одягненими в синтетичну оболонку підвищеної стійкості до стирання. При розсуванні до межі 2-ї та 3-ї секції, палиця фіксується в робочому положенні за допомогою пружної сталевої кнопки-фіксатора. Ця система забезпечує найбільш компактні розміри палиці у складеному стані (всього 34 см). Це дозволяє поміщати ціпки навіть у невеликий рюкзак або спортивну сумку. Також дана система дозволяє з мінімальними витратами часускладати, розкладати та встановлювати необхідну довжину палиці.

Система швидкого відстібування ременя Top-Click є спеціальною формою фастекс з верхньою кнопкою, який дозволяє моментально звільнити руку з ременем-рукавичкою від палиці, і так само швидко пристебнути ремінь назад. Досить просто натиснути на кнопку, для чого потрібно лише великий палець руки. Так само просто ремінь-рукавичка пристібається назад. Ремінь рукавичка щільно фіксується на руці під час ходьби, і процес повного зняття ременя з руки, як правило, може зайняти якийсь час. Використовуючи систему Top-Click, можна миттєво звільнити руку, не знімаючи ременя-рукавички, що дуже зручно, коли наприкладнеобхідно терміново відповісти по телефону, дістати ключі з кишені і т.д.

Трекінгові палиці Vipole Traveller Pop Up Top-Click Grey DLX S1864 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Трекінгові палиці Vipole Traveller Pop Up Top-Click Grey DLX S1864 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Відстежуючі палички купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Відстежуючі палички и купити Трекінгові палиці Vipole Traveller Pop Up Top-Click Grey DLX S1864 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Трекінгові палиці Vipole Traveller Pop Up Top-Click Grey DLX S1864

Призначення скандинавська ходьба
Кількість розділів 5 штук
Огляд складаються, ультралегкі
Категорія Унісекс
Мінімальна довжина, см 34 см
Максимальна довжина, см 130 см
Матеріал ручки пресована кірка / пластик
Механізм регулювання висоти Система фіксації: Quick Lock ALU (важільний ексцентриковий алюмінієвий затискач)
Система Pop UP забезпечує вдвічі менший розмір палиць, що складаються, порівняно з телескопічними в складеному вигляді
Система швидкого відстібування ременя Top-Click

* Технічні характеристики Трекінгові палиці Vipole Traveller Pop Up Top-Click Grey DLX S1864 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Трекінгові палиці Vipole Traveller Pop Up Top-Click Grey DLX S1864

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vipole Traveller Pop Up Top-Click Grey DLX S1864

Код товару: 346717
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346718
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346719
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →