Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Трекінгові палиці Vipole Super HSA QL EVA RH Green DLX S1903

Код товару: 169006
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vipole
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Відстежуючі палички Трекінгові палиці Vipole Super HSA QL EVA RH Green DLX S1903

Тип: телескопічні, легені
Призначення: трекінг, хайкінг, бекпеккінг
Кількість секцій: 3
Матеріал: алюмінієвий сплав Alu 7075-T6-F56 (нижня секція анодована)

Ціна: 4816 грн
шт

Опис товару Трекінгові палиці Vipole Super HSA QL EVA RH Green DLX S1903

Трекінгові палиці Vipole Super HSA QL EVA RH Green DLX S1903 призначені для складного трекінгу по гірській та пересіченій місцевості з великими вантажами. Компанія Vipole знаходиться у муніципалітеті Пове-дель-Граппа (провінція Віченца, Північна Італія). Тут здійснюється розробка, виробництво та збирання всієї продукції. Компанія має патенти та впроваджує власні винаходи. Виробник зробив ставку на дрібносерійне виробництво: кожна партія продукції виробляється на замовлення, кожна трекінгова палиця збирається вручну, починаючи з колекції 2015 року, кожній палиці присвоюється індивідуальний серійний номер. Таким чином, компанія контролює весь виробничий процес та гарантує високу якістькожної одиниці продукції.

Зовнішня ексцентрикова система фіксації секцій телескопічної палиці з алюмінієвими затискачами, що має низку незаперечних переваг. QuickLock ALU дозволяє швидко змінювати довжину телескопічної палиці на схилах чи підйомах. Водночас виробник залишив у конструкції також і внутрішній цанговий затискач TwistLock.

Запатентована технологія обертання рукоятки на 360 ° навколо осі. Це рішення дозволяє значно зменшити ризик травматизму. Якщо під час руху палицю заклинило між камінням, а рука зафіксована ременем - рукоятка повернеться на необхідний кут, дозволить уникнути травми променево-зап'ясткового суглоба і зберегти рівновагу.Спеціальна заокруглена форма рукоятки RoundHead дозволяє використовувати хват палиці зверху без побоювання травмувати долоню та променево-зап'ястковий суглоб. Такий хват забезпечує більшу зручність та надійність опори на крутих спусках, а також додатковий комфорт при прогулянковій ходьбі по рівній поверхні.

Трекінгові палиці Vipole Super HSA QL EVA RH Green DLX S1903 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Трекінгові палиці Vipole Super HSA QL EVA RH Green DLX S1903 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Відстежуючі палички купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Відстежуючі палички и купити Трекінгові палиці Vipole Super HSA QL EVA RH Green DLX S1903 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Трекінгові палиці Vipole Super HSA QL EVA RH Green DLX S1903

Призначення Для скандинавської ходьби
Кількість розділів 3 шт
Огляд Ультралегкі
Категорія Унісекс
Мінімальна довжина, см 73 см
Максимальна довжина, см 135 см
Матеріал ручки EVA піна, заокруглена ергономічна головка
Механізм регулювання висоти Quick Lock+Twist Lock

* Технічні характеристики Трекінгові палиці Vipole Super HSA QL EVA RH Green DLX S1903 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Трекінгові палиці Vipole Super HSA QL EVA RH Green DLX S1903

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vipole Super HSA QL EVA RH Green DLX S1903

Код товару: 346887
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346717
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346718
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →