Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Трекінгові палиці Vipole Challenge AS Cork RH DLX S1918

Код товару: 169000
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vipole
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Відстежуючі палички Трекінгові палиці Vipole Challenge AS Cork RH DLX S1918

Кількість: 2 шт.
Особливості конструкції: система Anti-shock
Матеріал палиці: алюміній
Максимальна довжина: 135 см

Ціна: 2709 грн
шт

Опис товару Трекінгові палиці Vipole Challenge AS Cork RH DLX S1918

Система гасіння вібрації, внутрішня система фіксації TwistLock, секції з авіаційного алюмінієвого сплаву та невелика вага – ось головні відмінні риси трекінгових палиць Vipole Challenge. Це відмінний вибір, якщо необхідні недорогі та надійні телескопічні палиці для максимально комфортного та безпечного трекінгу. Система Antishock гасить вібрацію при ходьбі твердим грунтом, зменшує навантаження на руки і може бути включена або відключена за бажанням. Ергономічна рукоятка з пресованої кірки має кращі абсорбуючі та теплоізоляційні властивості. Ультрапрочний наконечник з вольфраму карбіду характеризується великою стійкістю на знос. Трекінгові палиці комплектуються фірмовимчохлом для транспортування.

Компанія Vipole знаходиться у муніципалітеті Пове-дель-Граппа (провінція Віченца, Північна Італія). Тут здійснюється розробка, виробництво та збирання всієї продукції. Компанія має патенти та впроваджує власні винаходи. Виробник зробив ставку на дрібносерійне виробництво: кожна партія продукції виробляється на замовлення, кожна трекінгова палиця збирається вручну, починаючи з колекції 2015 року, кожній палиці присвоюється індивідуальний серійний номер. Таким чином, компанія контролює весь виробничий процес та гарантує високу якість кожної одиниці продукції.

TwistLock – внутрішня цангова система фіксації секцій телескопічноїпалиці. Така система забезпечує надійнішу фіксацію секцій щодо один одного. Як у транспортному, так і робочому положенні TwistLock не має зовнішніх виступаючих деталей, які могли б зачепитися за одяг, або за інші предмети під час руху. Відповідно, таке кріплення практично неможливо пошкодити під час ходьби.

AntiShock - механічна система гасіння вібрації з можливістю примусового увімкнення та відключення. AntiShock значною мірою знижує вплив безперервних вібрацій при ходьбі, запобігає втомі та запаленню зв'язок зап'ясткового, ліктьового та плечового суглобів. При русі по кам'янистій і особливо вологій поверхні стане корисною функціявідключення системи AntiShock. Таким чином, наконечник палиці не відпружинюватиме від твердої породи і забезпечить чітке та моментальне зчеплення з поверхнею.

Спеціальна заокруглена форма рукоятки RoundHead дозволяє використовувати хват палиці зверху без побоювання травмувати долоню та променево-зап'ястковий суглоб. Такий хват забезпечує більшу зручність та надійність опори на крутих спусках, а також додатковий комфорт при прогулянковій ходьбі по рівній поверхні.

Alu 7075-T6-F56 (сплав Al-Zn-Mg-Cu) - дуже міцний і водночас дуже легкий сплав, який широко використовується в літакобудуванні та автомобілебудуванні. За міцністю, що досягається на одиницю маси, Alu 7075-T6-F56 перевершує високоміцну сталь.та сплави титану. Крім того, цей сплав характеризується гарною еластичність та стійкістю до корозії. Саме сукупність цих характеристик дозволяє визнати Alu 7075-T6-F56 найкращим матеріалом для виробництва трекінгових палиць.

Технологія Thin Shaft дозволяє без шкоди для характеристик міцності виробляти трекінгові палиці зі зменшеним діаметром секцій (16-14-12 мм замість звичних 18-16-14 мм). Це досягається завдяки використанню сучасних матеріалів (Alu 7075 T6 F56 та 100% HM Carbon). Такі трекінгові палиці краще збалансовані, менше розгойдуються при ходьбі, мають малий опір вітру і забезпечують економію у вазі до 15%.

Printing Technology – запатентована технологіяцифрового друку на поверхні алюмінієвих та карбонових палиць дозволяє наносити зображення високої якості з роздільною здатністю 2880 DPI. Технологія заснована на використанні чорнила на 100% складаються з натуральних природних барвників, що не містять токсичних речовин. Техніка друку дозволяє наносити основний малюнок під прозорий верхній шар фарби. Таким чином, нанесений малюнок надійно захищений від механічних пошкоджень та вигоряння під дією ультрафіолету. Зображення залишається чітким та яскравим протягом багатьох років.

Quad Basket System - дозволяє використовувати палиці протягом 4 сезонів для трекінгу по будь-якій поверхні (від скельних порід до свіжого снігу). Виробникпропонує на вибір 4 кільця різного діаметру: 32 мм для твердого ґрунту, 54 мм для ґрунту середньої твердості, 88 мм для м'якого ґрунту, 120 мм для снігу. Різьбове з'єднання дозволяє швидко змінити кільця в залежності від умов походу.

Deluxe Pack - нова, зручніша і презентабельніша упаковка трекінгових палиць Vipole, яка складається з картонної коробки, в яку укладені кільця та міцний нейлоновий чохол з поліуретановим покриттям для транспортування. Трекінгові палиці прикріплені до коробки парою сполучних скоб, які можна надалі використовувати для з'єднання та зберігання палиць парою.

Трекінгові палиці Vipole Challenge AS Cork RH DLX S1918 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Трекінгові палиці Vipole Challenge AS Cork RH DLX S1918 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Відстежуючі палички купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Відстежуючі палички и купити Трекінгові палиці Vipole Challenge AS Cork RH DLX S1918 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Трекінгові палиці Vipole Challenge AS Cork RH DLX S1918

Призначення трекінг, хайкінг, бекпеккінг, трейлраннінг
Кількість розділів 3 шт
Огляд телескопічні, ультралегкі
Категорія Унісекс
Мінімальна довжина, см 64 см
Максимальна довжина, см 135 см
Матеріал ручки пресована кірка, закруглена ергономічна головка
Механізм регулювання висоти TwistLock, AntiShock, Alu 7075, Thin Shaft, RoundHead, Quad Basket System, Printing Technology

* Технічні характеристики Трекінгові палиці Vipole Challenge AS Cork RH DLX S1918 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Трекінгові палиці Vipole Challenge AS Cork RH DLX S1918

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vipole Challenge AS Cork RH DLX S1918

Код товару: 223403
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346885
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 346883
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →