Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Трекінгові палиці Vipole Base Camp QL Roundhead Red DLX S1914

Код товару: 171519
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vipole
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Відстежуючі палички Трекінгові палиці Vipole Base Camp QL Roundhead Red DLX S1914

Тип: телескопічні, надміцні
Призначення: трекінг
Кількість секцій: 3
Матеріал: алюмінієвий сплав Alu 7075

Ціна: 3268 грн
шт

Опис товару Трекінгові палиці Vipole Base Camp QL Roundhead Red DLX S1914

Всі трекінгові палиці Vipole Base Camp виготовлені з міцного алюмінієвого сплаву Alu 7075 та обладнані системою фіксації Quick Lock, яка забезпечує надійність та гарантує зручність зміни довжини телескопічної палиці за будь-яких погодних умов. Base Camp - серія досить універсальних трекінгових палиць, які не обтяжують своєю вагою і в той же час можуть використовуватися при тривалих складних переходах з важким спорядженням. Ергономічна рукоятка з EVA-піни вбирає вологу та має відмінні термоізоляційні характеристики. Наконечник з карбіду вольфраму має високу твердість і характеризується великою стійкістю до зношування. Трекінгові палиці комплектуються фірмовим чохлом для перенесення.
/>
Компанія Vipole знаходиться у муніципалітеті Пове-дель-Граппа (провінція Віченца, Північна Італія). Тут здійснюється розробка, виробництво та збирання всієї продукції. Компанія має патенти та впроваджує власні винаходи, зробивши ставку на дрібносерійне виробництво. Кожна партія продукції виробляється на замовлення, кожна трекінгова палиця збирається вручну. Починаючи з колекції 2015 року, кожній палиці надається індивідуальний серійний номер. Таким чином, компанія контролює весь виробничий процес та гарантує високу якість кожної одиниці продукції.

З 2016 року компанія Vipole є офіційним партнером Італійської Школи Скандинавської Ходьби (SINW), яка об'єднуєпонад 500 000 спортсменів та любителів скандинавської ходьби по всій Італії. Pino Dellasega, засновник і президент SINW, тестує нові моделі палиць Vipole.

У 2019 році Vipole стали офіційними палицями Міжнародного кубка зі скандинавської ходьби NWWC (Nordic Walking World Cup), один із етапів якого проходив у столиці України. Кубок організовується винахідником скандинавської ходьби Марко Кантанева (Marko Kantaneva), який офіційно тестує продукцію Vipole та дає свої рекомендації щодо створення палиць найбільш оптимальної конструкції.

QuickLock - зовнішня ексцентрикова система фіксації секцій телескопічної палиці, що має низку незаперечних переваг. QuickLock дозволяє швидко змінювати довжину телескопічної палиці наспусках чи підйомах. Зручність цієї системи особливо відчутна під час дощу, коли секції телескопічної палиці вологі і можуть прослизати в руках. В умовах мінусових температур ексцентриковий важіль має зручний хват і не примерзає до ціпка, а регулювання можна проводити навіть не знімаючи товстих зимових рукавичок. При цьому сила фіксації важеля встановлюється самим користувачем.

Спеціальна закруглена форма рукоятки RoundHead дозволяє використовувати хват палиці зверху без побоювання травмувати долоню та променево-зап'ястковий суглоб. Такий хват забезпечує більшу зручність та надійність опори на крутих спусках, а також додатковий комфорт при прогулянковій ходьбі по рівній місцевості.

/> Alu 7075-F56 - дуже міцний і в той же час дуже легкий алюмінієвий сплав, який широко використовується в літакобудуванні. За міцністю, що досягається на одиницю маси, Alu 7075-F56 перевершує сталь та сплави титану. Щоб гарантувати захист від зовнішніх факторів, всі алюмінієві компоненти проходять процес анодування, що робить їх стійкими до окислення та корозії. Саме сукупність цих характеристик дозволяє визнати Alu 7075-F56 найкращим матеріалом для виробництва трекінгових палиць.

Технологія Thin Shaft 12/14/16 mm дозволяє без шкоди для характеристик міцності виробляти трекінгові палиці зі зменшеним діаметром секцій (12/14/16 мм замість звичних 14/16/18 мм). Це досягається завдяки використаннюсучасних матеріалів (Alu 7075 T6 F56 та 100% HM Carbon). Такі трекінгові палиці краще збалансовані, менше розгойдуються при ходьбі, мають малий опір вітру і забезпечують економію у вазі до 15%.

Трекінгові палиці Vipole Base Camp QL Roundhead Red DLX S1914 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Трекінгові палиці Vipole Base Camp QL Roundhead Red DLX S1914 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Відстежуючі палички купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Відстежуючі палички и купити Трекінгові палиці Vipole Base Camp QL Roundhead Red DLX S1914 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Трекінгові палиці Vipole Base Camp QL Roundhead Red DLX S1914

Призначення трекінг
Кількість розділів 3 шт
Огляд телескопічні, надміцні
Категорія Унісекс
Мінімальна довжина, см 63
Максимальна довжина, см 135
Матеріал ручки з EVA-піни із закругленою ергономічною головкою
Механізм регулювання висоти Quick Lock ALU (важільний ексцентриковий алюмінієвий затискач) + Twist Lock (цанговий затискач)

* Технічні характеристики Трекінгові палиці Vipole Base Camp QL Roundhead Red DLX S1914 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Трекінгові палиці Vipole Base Camp QL Roundhead Red DLX S1914

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Vipole Base Camp QL Roundhead Red DLX S1914

Код товару: 223406
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 223407
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 223408
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →