Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Бутербродниця VILGRAND VSG 0757 M

Код товару: 308714
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vilgrand
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Бутербродниці Бутербродниця VILGRAND VSG 0757 M

Бутербродниця VILGRAND VSG 0757 M - компактна зручна у використанні модель 3 в 1: вафельниця, бутерброд та домашній гриль.

Ціна: 1763 грн
шт

Опис товару Бутербродниця VILGRAND VSG 0757 M

Бутербродниця VILGRAND VSG 0757 M - компактна зручна у використанні модель 3 в 1: вафельниця, бутерброд та домашній гриль.
 
Додайте повсякденним перекусам хрусткої скоринки або приготуйте овочі, м'ясо на грилі прямо вдома. Зробіть на сніданок віденські вафлі та насолоджуйтесь ними з сиропом або варенням завдяки цьому універсальному кухонному девайсу.
 
Користування просте: спочатку розігрійте мультипекар. Спеціальний індикатор на корпусі покаже, коли пристрій нагрівається до потрібної температури. Помістіть на робочу поверхню продукти та закрийте, злегка натискаючи. Зачекайте до готовності на ваш смак та насолоджуйтесь. Не потрібні додаткові налаштування.
 
Прилад має 3 змінні насадки з поверхнею тефлонової. Матеріал не дасть стравам пригоріти та зробить користування комфортним. Шматочки їжі не залишатимуться на пластинах, а для догляду потрібно лише протерти вологою губкою після використання.

Бутербродниця VILGRAND VSG 0757 M Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Бутербродниця VILGRAND VSG 0757 M в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Бутербродниці купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Бутербродниці и купити Бутербродниця VILGRAND VSG 0757 M в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Бутербродниця VILGRAND VSG 0757 M

Тип Бутербродниця 3 в 1
Потужність 750 Вт
Індикатор нагріву Є
Індикатор готовності Є
Покриття Антипригарне
Колір Бородовий

* Технічні характеристики Бутербродниця VILGRAND VSG 0757 M можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Бутербродниця VILGRAND VSG 0757 M

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на VILGRAND VSG 0757 M

Код товару: 292118
На замовлення, 1-3 дні
Rotex RSM222-B 1806 грн
Код товару: 367678
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 192940
На замовлення, 1-3 дні
ECG S 399 White 1849 грн

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →