Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

М'ясорубка VILGRAND V820-BMG Black

Код товару: 139470
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vilgrand
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Електром'ясорубки М'ясорубка VILGRAND V820-BMG Black

Неймовірна ціна на Компактна побутова електрична м'ясорубка від компанії ViLgrand. Завдяки пластиковому корпусу та лотку завантаження прилад важить всього 2,9 кг і легко переміщається з місця на місце. Більш того, для зручності транспортування пристрій оснащений спеціально ковзною ручкою, а для стійкості під час роботи - маленькими прогумованими ніжками.

Ціна: 2365 грн
шт

Опис товару М'ясорубка VILGRAND V820-BMG Black

 Електрична м'ясорубка ViLgrand V820-BMG може похвалитися піковою потужністю на рівні 2000 Вт — цього більш ніж достатньо для того, щоб перемолоти в ніжний фарш навіть найжорсткіше м'ясо. Пристрій укомплектований набором насадок різних типів продуктів. Три диски для фаршу з перфорацією різного діаметра допомагають досягати оптимальної консистенції продукту. Три насадки для нарізки та шатківниці допоможуть подрібнити овочі на шматочки різного розміру. Для любителів сосисок та ковбасок виробник доклав у комплект насадки для кеббе та домашніх ковбас. Ще одна насадка для томатів та м'яких овочів допомагає зробити якісне однорідне пюре та густий овочевий сік. Для електричноїм'ясорубка ViLgrand V820-BMG може похвалитися пікової потужністю на рівні 2000 Вт - цього більш ніж достатньо для того, щоб перемолоти в ніжний фарш навіть найжорсткіше м'ясо. Пристрій укомплектований набором насадок різних типів продуктів. Три диски для фаршу з перфорацією різного діаметра допомагають досягати оптимальної консистенції продукту. Три насадки для нарізки та шатківниці допоможуть подрібнити овочі на шматочки різного розміру. Для любителів сосисок та ковбасок виробник доклав у комплект насадки для кеббе та домашніх ковбас. Ще одна насадка для томатів та м'яких овочів допомагає зробити якісне однорідне пюре та густий овочевий сік. Для більш ретельного перемелювання м'ясапередбачена функція реверсу, яка провертає шнек у зворотний бік і дозволяє витягти м'ясо і жили, що застрягло.

М'ясорубка VILGRAND V820-BMG Black Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити М'ясорубка VILGRAND V820-BMG Black в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Електром'ясорубки купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Електром'ясорубки и купити М'ясорубка VILGRAND V820-BMG Black в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару М'ясорубка VILGRAND V820-BMG Black

Матеріал корпуса є
Кількість дисків є
Насадки 3 диски для фаршу
3 насадки для нарізки/шаткування
для кеббе
для домашніх ковбас
для томатів/м'яких овочів
Додаткові можливості 3
Кількість дисків пластик
Країна-виробник товару пластик

* Технічні характеристики М'ясорубка VILGRAND V820-BMG Black можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - М'ясорубка VILGRAND V820-BMG Black

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на VILGRAND V820-BMG Black

Код товару: 113960
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 159882
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 159883
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →