Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина VILGRAND V814-2CR Blue

Код товару: 139723
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vilgrand
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина VILGRAND V814-2CR Blue

Виробник ViLgrand Вбудована техніка Ні Максимальне завантаження білизни для прання 8 кг Тип керування Механічне Вибір температури прання Ні Максимальна швидкість віджиму 1300 об/хв Максимальне завантаження білизни для сушіння 5.5 кг

Ціна: 5547 грн
шт

Опис товару Пральна машина VILGRAND V814-2CR Blue

 Двостороння пральна машина напівавтомат VILGRAND V814-2CR blue з синьою, прозорою кришкою, працює за класичною системою: заливається гаряча вода, додається порошок або рідкий засіб для прання, поміщається білизна (одяг) - до 8 кг, закривається кришка і вмикається прання (від 1 до 15 хвилин). Після цього машина починає, власне, прати. Після завершення роботи випрані речі виймаються, а вода зливається за допомогою помпи для викачування води. Ця модель оснащена цетрофугою, яка виконує функцію віджимання. Залежно від чистоти води після першого завантаження, можна зробити ще кілька завантажень, економлячи при цьому гарячу воду та пральний порошок (або рідкий засіб для прання). Пральна машинка VILGRAND V814-2CR blue має дві програми прання: делікатне та інтенсивне, а також режими полоскання та віджиму. Корпус пральних машин VILGRAND виконаний із міцного пластику, а надійний двигун дозволяє використовувати машинку за призначенням хоч цілий день.

Пральна машина VILGRAND V814-2CR Blue Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина VILGRAND V814-2CR Blue в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина VILGRAND V814-2CR Blue в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина VILGRAND V814-2CR Blue

Тип установки та, що стоїть окремо
Управління механічне
Тип завантаження вертикальна
Колір білий
Максимальне завантаження, кг 8
Швидкість віджимання, об / хв 1300
Габариты (ШxГxВ) 760x890x430 мм
Програми прання, полоскання, віджимання
Додаткові можливості Відстрочка старту
Вага, кг 18

* Технічні характеристики Пральна машина VILGRAND V814-2CR Blue можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина VILGRAND V814-2CR Blue

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на VILGRAND V814-2CR Blue

Код товару: 367782
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367820
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 367821
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →