Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Пральна машина VILGRAND V105-200S

Код товару: 138498
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Vilgrand
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Пральні машини Пральна машина VILGRAND V105-200S

Пральна машина напівавтомат • окрема • завантаження білизни: 5 кг • білий/коричневий.

Ціна: 3311 грн
товар знято з виробництва

Опис товару Пральна машина VILGRAND V105-200S

Завдяки стильній, простій та компактній пральній машині з центрифугою ViLgrand V105-200S справлятися з пранням буде набагато приємніше. Проста конструкція вертикальної пральної машинки дозволяє використовувати її як за наявності централізованого водопостачання, так і за його відсутності. Розміри дозволяють встановлювати машинку у маленькій ванні або на невеликій кухні.
 
Однобакова пральна машина напівавтомат VILGRAND V105-200S, працює за класичною системою: заливається гаряча вода, додається порошок або рідкий засіб для прання, поміщається білизна (одяг) до 5 кг, закривається кришка і включається таймер прання (від 1 до 15 ). Після цього машина починає, власне, прати. Післязавершення роботи випрані речі виймаються, а вода зливається природним способом через шланг.
 
Залежно від чистоти води після першого завантаження, можна зробити ще кілька завантажень, заощаджуючи при цьому гарячу воду і пральний порошок (або рідкий засіб для прання). Дана модель комплектується центрифугою, яка виконує функцію віджиму. Корпус пральних машин VILGRAND виконаний із міцного пластку, а надійний двигун дозволяє використовувати машинку за призначенням хоч цілий день.
 
Відмінна переносна пральна машинка з центрифугою ViLgrand V105-200S для села, для дачі, для орендованої квартири. Така машинка виконана за типом - пральна машина ViLgrand з центрифугою.У малютку вода заливається через верх, процес прання запускається таймером. Пральні машинки VILGRAND - найпростіші, недорогі та економічні переносні машинки, що не вимагають підключення до системи водопостачання з тиском води.

Пральна машина VILGRAND V105-200S Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Пральна машина VILGRAND V105-200S в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Пральні машини купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Пральні машини и купити Пральна машина VILGRAND V105-200S в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Пральна машина VILGRAND V105-200S

Тип установки Та, що стоїть окремо
Управління Механіка
Тип завантаження Вертикальна
Колір Білий/коричневий
Максимальне завантаження, кг 5 кг
Швидкість віджимання, об / хв 1300
Габариты (ШxГxВ) 43x69x40 см
Клас прання А
Клас віджимання З
Рівень шуму 62 дБ
Програми віджимання, полоскання, прання
Функції таймер прання
Матеріал бака Пластик
Вага, кг 8.5 кг

* Технічні характеристики Пральна машина VILGRAND V105-200S можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Пральна машина VILGRAND V105-200S

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на VILGRAND V105-200S

Код товару: 295506
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 330370
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 330371
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →