Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ігровий набір Viga Toys Нарізані овочі з дерева (56221)

Код товару: 203700
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Viga Toys
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ігрові набори Ігровий набір Viga Toys Нарізані овочі з дерева (56221)

Іграшкові продукти Viga Toys Нарізані овочі з дерева (56221)

Ціна: 688 грн
шт

Опис товару Ігровий набір Viga Toys Нарізані овочі з дерева (56221)

 Як прищепити дитині любов до корисних продуктів, наприклад, до овочів? Звісно ж, через гру! У цій справі допоможе набір кулінару від Viga Toys Овочі для дітей від 18 місяців. Ця іграшка, що розвиває, включає все необхідне для приготування імпровізованих овочевих страв. У комплекті дошка для нарізування, безпечний ніж, два грибочки та яскраві овочі: морква, цибуля, помідор, баклажан, солодкий перець. Кожен іграшковий продукт можна розділити на кілька частин, а потім з'єднати за допомогою текстильної застібки. Попросіть дитину приготувати для батьків та улюблених іграшок овочеве рагу. А самі у відповідь зробіть те саме! Таким чином, малюк куховаритиме для вас, а ви – для нього. Як тільки обидві страви будутьготові, сідайте за стіл і приступайте до дегустації! Обов'язково похваліть юного кулінара та нагодуйте його стравою всіх іграшкових друзів. Як тільки вони будуть ситі, запропонуйте малюку скуштувати вашу їжу. Не сумнівайтеся - він з величезною радістю виконає прохання! Через продумані рольові ігри дітей можна виховувати, переконуючи та заохочуючи. Якщо дитина погодилася готувати іграшкові овочі, то скоро полюбить і справжні. Ігровий набір Овочі від Viga Toys призначений для малюків переддошкільного віку. Гра з комплектом стимулює соціальний та емоційний розвиток, тренує мислення та уяву. Підходить для навчання за методиками Реджіо та Монтессорі.

Ігровий набір Viga Toys Нарізані овочі з дерева (56221) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ігровий набір Viga Toys Нарізані овочі з дерева (56221) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ігрові набори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ігрові набори и купити Ігровий набір Viga Toys Нарізані овочі з дерева (56221) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ігровий набір Viga Toys Нарізані овочі з дерева (56221)

Тип набір маленької господині
Вікова група 1,5+
Розміри ні
Вага ні

* Технічні характеристики Ігровий набір Viga Toys Нарізані овочі з дерева (56221) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ігровий набір Viga Toys Нарізані овочі з дерева (56221)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Viga Toys Нарізані овочі з дерева (56221)

Код товару: 203050
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 300122
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 201189
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →