Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Проектор ViewSonic PS600X

Код товару: 127869
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Viewsonic
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Проектори Проектор ViewSonic PS600X

Проектор Viewsonic PS600X – це короткофокусний XGA проектор високої яскравості для освітніх організацій. Завдяки здатності проеціювати зображення з діагоналлю 100” з відстані 124 см на будь-яких проекційних поверхнях, проектор PS600X є досить універсальним, щоб вписатися в класну кімнату будь-якого дизайну та не зачепити доповідача променем проектора.

Ціна: 33583 грн
шт

Опис товару Проектор ViewSonic PS600X

Яскравість 3500 люмен забезпечує проектору можливість чіткого, детального проектування зображень при включеному світлі, так що студенти можуть робити позначки і не розсіювати увагу. Режим енергозбереження SuperEco знижує споживання енергії та збільшує термін служби лампи до 15 000 годин. PS600X сумісний з PJ-vTouch-10S - додатковим інтерактивним модулем, що перетворює клас на інтерактивне навчальне середовище. Крім того, користувачі можуть легко контролювати і керувати проектором PS600X дистанційно, за допомогою мережі LAN для забезпечення максимальної ефективності.

Простота установки. Підходить для класних кімнат будь-якого розміру. Короткофокусна проекція з проекційним ставленням 0,61 забезпечує зручність роботи з проектором у класній кімнаті. Завдяки гнучкості установки - до декількох дюймів від екрану - користувачі мають можливість проектувати великі зображення в будь-якому просторі. , при цьому проекційний промінь не заважатиме доповідачу, а доповідач не відкидатиме тінь на зображення.

Проектор сертифікований згідно Creston, AMX і PJ Link, сумісний з Extron і vContorller і легко керується та контролюється з ПК. ІТ-персонал може керувати до 256 проекторами одночасно і контролювати операції, включаючи роботу за графікомза допомогою IP у мережі LAN, за допомогою передової системи сповіщень у реальному часі, що відправляє оновлення стану про живлення, термін служби лампи та розташування пристрою для зручності технічного обслуговування.

Ще більше можливостей підключення. Обладнаний двома входами HDMI, проектор PS600W забезпечує можливість кільком користувачам підключити ноутбуки або мобільні пристрої для перегляду високої роздільної здатності, не витрачаючи час на очікування в черзі. Два входи HDMI. Вбудоване джерело живлення. Вбудоване джерело живлення з роз'ємом USB (5 В/1A) може використовуватися для подачі живлення до HDMI-донгів, за винятком необхідності в окремих адаптерах живлення для підключенихдонглів.

Сумісність з інтерактивним модулем. З додатковим інтерактивним модулем (PJ-vTouch-10S) цей проектор перетворюється на інтерактивний інструмент, який перетворює будь-яку поверхню на інтерактивну дошку. Завдяки функції мультитач користувачі можуть одночасно коментувати, писати або малювати на зображенні, що проектується, щоб взаємодіяти з контентом і ділитися ідеями.

Інтерактивність. Коментуйте, пишіть, малюйте. Простота налаштування зображень. Горизонтальне та вертикальне коригування трапецеїдального спотворення, поряд з коригуванням по 4 кутах, забезпечує усунення обрізки або деформації зображень тазавжди створює зображення з ідеальними пропорціями. Яскраві зображення у будь-якій обстановці. Завдяки яскравості 3500 люмен та коефіцієнту контрастності 22 000:1, цей проектор гарантовано відтворює яскраві зображення на будь-яких налаштуваннях, навіть у яскраво освітлених приміщеннях.

Проектор ViewSonic PS600X Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Проектор ViewSonic PS600X в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Проектори купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Проектори и купити Проектор ViewSonic PS600X в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Проектор ViewSonic PS600X

Підтримувана роздільна здатність 1024 x 768
Категорія офісний
Контрастність 22 000:1
Фізична роздільна здатність 1024 x 768
Співвідношення сторін зображення 4:3
Інтерфейси та відеосигнали 1 x RCA, 1 x LAN, 1 x USB (type A), 1 x mini-USB, 1 x RS232, 1 x 3.5 мм, 1 x 3.5 мм (audio in), 2 x HDMI, 3 x VGA (D- Sub)
Габаритні розміри (ШхВхГ) Ширина
292 мм
Висота
115 мм
Глибина
236 мм
Вага, кг 2.6 кг
Яскравість 3500 (ANSI lm)
Колір Білий

* Технічні характеристики Проектор ViewSonic PS600X можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Проектор ViewSonic PS600X

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на ViewSonic PS600X

Код товару: 308448
На замовлення, 1-3 дні
Epson EF-100W 44935 грн
Код товару: 308480
На замовлення, 1-3 дні
Optoma UHD38 60544 грн
Код товару: 301950
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →