Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_prev_product

Filename: product/block.php

Line Number: 77

Повернутись до списку

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: link_next_product

Filename: product/block.php

Line Number: 86

Відновлююча Олія н Daeng Gi Meo Ri Herbal Therapy Essence Oil

Код товару: 267592
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 3-5 днів
  • Виробник: Daeng Gi Meo Ri
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Масло для волосся Відновлююча Олія н Daeng Gi Meo Ri Herbal Therapy Essence Oil

Відновлююча олія для волосся Professional Herbal Therapy Essence Oil із професійної серії для догляду за кучерями. Масло зволожує, живить і захищає пасма від впливу ультрафіолетового випромінювання та агресивних навколишніх факторів, робить їх гладкими, слухняними та блискучими.

Ціна: 860 грн

Опис товару Відновлююча Олія н Daeng Gi Meo Ri Herbal Therapy Essence Oil

 До складу продукту входить екологічно чиста олія насіння соняшнику, сертифікована Ecocert. Олія соняшнику, багата на вітаміни, відновлює структуру волосся, зволожує, запобігає їх сухості та зневодненню, надає антиоксидантну дію і захищає пасма від сонячного впливу.

 
Маточне молочко зволожує і зміцнює сухе, ламке, зневоднене волосся. Арганова олія інтенсивно зволожує і живить пасма, захищає від пересушування і кінчиків, що січуться. Олія авокадо живить і захищає волосся. Олія волоського горіха, багата на жирні кислоти і вітаміни, надає волоссю м'якість і гладкість. Гідролізований шовк створює на поверхні кожного волоссятонку плівку для захисту від зневоднення.
 
Олія пом'якшує і зволожує волосся, зміцнює, робить шовковистим, гладким і розкішним. Воно не містить парабенів, синтетичних барвників та мінеральної олії. Продукт особливо рекомендується у зимовий період

Відновлююча Олія н Daeng Gi Meo Ri Herbal Therapy Essence Oil Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Відновлююча Олія н Daeng Gi Meo Ri Herbal Therapy Essence Oil в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Масло для волосся купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Масло для волосся и купити Відновлююча Олія н Daeng Gi Meo Ri Herbal Therapy Essence Oil в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Відновлююча Олія н Daeng Gi Meo Ri Herbal Therapy Essence Oil

Клас косметики професійна
З'єднання Cyclopentasiloxane, Disiloxane, Dimethicone, PEG-10, Fragrance, Tocopheryl Acetate, C12-15 Alkyl Benzoate, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Juglans Regia (Walnut) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Acant Extract, Angelica Acutiloba Root Extract, Prunus Persica(Peach)Kernel Extract, Ganoderma Lucidum(Mushroom)Stem Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Panax Ginseng Root Extract, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Helianthus Annuus(Sunflower)
Застосування після миття шампунем розподіліть невелику кількість олії по вологому волоссю. Після сушіння та укладання можна нанести трохи кошти на сухе волосся для кращого ефекту. У разі попадання в очі негайно промийте водою! Час застосування: універсальний
Країна виробник Корея
Об `єм 140ml
Категорія для жінок

* Технічні характеристики Відновлююча Олія н Daeng Gi Meo Ri Herbal Therapy Essence Oil можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Відновлююча Олія н Daeng Gi Meo Ri Herbal Therapy Essence Oil

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →