Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Victorinox SwissClassic для томатів, червоний (6.7831)

Код товару: 317515
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Victorinox
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі - це кухня Victorinox SwissClassic для томатів, червоний (6.7831)

Довжина леза: 11 см
Розмір: 22 х 1.7 см

Ціна: 731 грн
шт

Опис товару Victorinox SwissClassic для томатів, червоний (6.7831)

 Victorinox — швейцарська компанія, відома насамперед як виробник ножів. Штаб-квартира розташована у населеному пункті Ібах, у Швейцарії. Сьогодні торгова марка Victorinox – найбільший виробник ножів у Європі. Широкий асортимент кухонних аксесуарів та ножів виробляється компанією Victorinox. Починаючи від ножів із прокатної сталі, закінчуючи професійними ножами з кованим клинком.

 
Сьогодні Victorinox — один із провідних виробників ножів у світі. Компанія відома не лише своїми знаменитими складними моделями, кухонні ножі також здобули велику популярність у всьому світі. Victorinox виготовляє бездоганні кухонні та господарські ножі з вуглецевої сталі.застосуванням особливого процесу відпустки металу. Цей процес дозволяє створити ріжучу кромку, яка при багаторазовому повторному заточуванні зберігає початкову гостроту.
 
Кухонні та господарські ножі розраховані на найширше коло споживачів і призначені для всіх видів ріжучих або рубальних робіт. Рукоятки ножів можуть бути виконані з поліпропілену або з цінних порід деревини. Поліпропілен, матеріал з якого виготовляють рукояті для багатьох кухонних ножів Victorinox, не ковзає в руці, навіть якщо вона мокра або в олії, гігієнічна, легко миється, навіть у посудомийній машині.
 
Кухонний ніж Victorinox SwissClassic для овочів із серрейторним лезом ідеально підходитьдля нарізки овочів та фруктів. Особливо підходить для нарізки помідорів та сосисок. Хвиляста ріжуча кромка ножа легко наріже тонкими акуратними скибочками овочі та фрукти з твердою шкіркою і ніжною м'якоттю.
 
Леза виготовлена ​​з високоякісної нержавіючої сталі з високими антикорозійними властивостями. Рукоятка ергономічної форми з поліпропілену зручно лежить у руці, дозволяє довго працювати і не відчувати втоми.

Victorinox SwissClassic для томатів, червоний (6.7831) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Victorinox SwissClassic для томатів, червоний (6.7831) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі - це кухня купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі - це кухня и купити Victorinox SwissClassic для томатів, червоний (6.7831) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Victorinox SwissClassic для томатів, червоний (6.7831)

Довжина леза 110 мм
Лезо Нержавеющая сталь
Серія Swiss Classic
Тип Кухонные
Тип леза Штампованный
Тип кріплення ручки Всадной
Матеріал ручки Полипропилен
Колір ручки Красный
Колір леза
Серебристый
Країна-виробник товарів Швейцария

* Технічні характеристики Victorinox SwissClassic для томатів, червоний (6.7831) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Victorinox SwissClassic для томатів, червоний (6.7831)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Victorinox SwissClassic для томатів, червоний (6.7831)

Код товару: 374942
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 272311
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 275743
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →