Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Victorinox SwissClassic, 8 см, хв. лезо, жовтий (6.7636.L118B/div)

Код товару: 318439
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Victorinox
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі - це кухня Victorinox SwissClassic, 8 см, хв. лезо, жовтий (6.7636.L118B/div)

Швейцарський серрейторний ніж для очищення овочів Victorinox Swiss Classic Paring.

Ціна: 675 грн
шт

Опис товару Victorinox SwissClassic, 8 см, хв. лезо, жовтий (6.7636.L118B/div)

 Ніж для овочів VICTORINOX SwissClassic, лезо 8 см із серрейторним заточенням та загостреним кінчиком, жовта пластикова рукоять

 
Victorinox - швейцарська компанія, відома в першу чергу як виробник ножів. Штаб-квартира розташована у населеному пункті Ібах, у Швейцарії. Сьогодні торгова марка Victorinox – найбільший виробник ножів у Європі. Широкий асортимент кухонних аксесуарів та ножів виробляється компанією Victorinox. Починаючи від ножів із прокатної сталі, закінчуючи професійними ножами з кованим клинком. Сьогодні Victorinox – один із провідних виробників ножів у світі. Компанія відома не тільки своїми знаменитими складними моделями, кухонні ножі також вибороли велику.популярність у всьому світі. Victorinox виготовляє бездоганні кухонні та господарські ножі з вуглецевої сталі із застосуванням особливого процесу відпуску металу. Цей процес дозволяє створити ріжучу кромку, яка при багаторазовому повторному заточуванні зберігає початкову гостроту. Кухонні та господарські ножі розраховані на найширше коло споживачів і призначені для всіх видів ріжучих або рубальних робіт. Рукоятки ножів можуть бути виконані з поліпропілену або з цінних порід деревини. Поліпропілен, матеріал, з якого виготовляють рукояті для багатьох кухонних ножів Victorinox, не ковзає в руці, навіть якщо вона мокра або в олії, гігієнічний, легко миється, навіть у посудомийніймашині. Кухонний ніж для нарізки Victorinox має пряме лезо з гладкою заточкою. Ідеальний для дрібного нарізування та чищення овочів та фруктів. Рукоятка з поліпропілену Fibrox - легка і не ковзає в руці. Можна мити в посудомийній машині.

Victorinox SwissClassic, 8 см, хв. лезо, жовтий (6.7636.L118B/div) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Victorinox SwissClassic, 8 см, хв. лезо, жовтий (6.7636.L118B/div) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі - це кухня купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі - це кухня и купити Victorinox SwissClassic, 8 см, хв. лезо, жовтий (6.7636.L118B/div) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Victorinox SwissClassic, 8 см, хв. лезо, жовтий (6.7636.L118B/div)

Довжина леза 80 мм
Лезо Нержавеющая сталь
Серія Для овощей / для чистки
Тип Кухонные
Матеріал ручки Полипропилен
Колір ручки Желтый
Колір леза Стальной
Країна-виробник товарів Швейцария

* Технічні характеристики Victorinox SwissClassic, 8 см, хв. лезо, жовтий (6.7636.L118B/div) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Victorinox SwissClassic, 8 см, хв. лезо, жовтий (6.7636.L118B/div)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Victorinox SwissClassic, 8 см, хв. лезо, жовтий (6.7636.L118B/div)

Код товару: 247918
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 275406
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 275470
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (18)

Дивитись всі топові товари →