Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Victorinox SwissClassic 25cm, чорний (6.8223.25)

Код товару: 318417
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Victorinox
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі - це кухня Victorinox SwissClassic 25cm, чорний (6.8223.25)

Чудово збалансований кухонний ніж, призначений для кондитерських та хлібобулочних виробів, а також м'ясного типу хамону від бренду Victorinox. Оснащений зручно сидить у руці красивою рукояткою

Ціна: 3397 грн
шт

Опис товару Victorinox SwissClassic 25cm, чорний (6.8223.25)

 Прекрасно збалансований кухонний ніж, призначений для кондитерських та хлібобулочних виробів, а також м'ясного типу хамону від бренду Victorinox. Оснащений зручно сидить у руці красивою рукояткою. Клинок виконаний із високоякісної нержавіючої сталі. Серія: "Fibrox" Кухонні ножі Victorinox - це вироби високої якості, що повністю відповідають усім вимогам міжнародних стандартів. В асортименті компанії є будь-які різновиди кухонних ножів – оздоблювальні, ножі для очищення картоплі, для різання риби та сиру, для хліба, а також клинки інших типів. Ножі Victorinox виготовлені з якісних матеріалів. Леза з надміцної сталі довго зберігають свою гостроту, а ручки із пластику, дерева таметалу мають підвищену комфортність. Завдяки цьому кухонними ножами Victorinox можна працювати протягом тривалого часу, не втомлюючись. Поради щодо експлуатації: Високоякісні кухонні ножі не рекомендується мити в посудомийній машині. З низки причин виробники ножів рекомендують виключно ручне миття. Відразу після використання ножі повинні бути вимиті вручну і висушені, інакше леза ножів можуть потемніти. Якщо з'явилися невеликі зміни відтінку сталі або плями на лезі - використовуйте для очищення тільки м'які засоби, що містять хлор або абразиви. Ножі краще зберігати окремо від решти посуду, оскільки це допоможе уникнути можливихпошкоджень ріжучої кромки та полотна леза від сторонніх контактів з твердими предметами (не зберігайте ножі у традиційному висувному кухонному ящику упереміш один з одним). Найкраще їх тримати у спеціальній підставці або на магнітному утримувачі. Кухонні ножі не призначені для різання та рубання м'яса, птиці та риби з великою кісткою, а також заморожених продуктів (для цих цілей існують спеціальні ножі). Ножі не потрібно згинати, гнути чи використовувати для скоблення, дряпання, відкривання пивних пляшок чи консервів. Не рекомендується різати продукти на столах і дошках зі скла, кераміки, натурального каменю, акрилу. Використовуйте дошки з натурального дерева або поліуретану (м'який)пластмаси). При правильній експлуатації якісні кухонні ножі прослужать вам довгі роки.

Victorinox SwissClassic 25cm, чорний (6.8223.25) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Victorinox SwissClassic 25cm, чорний (6.8223.25) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі - це кухня купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі - це кухня и купити Victorinox SwissClassic 25cm, чорний (6.8223.25) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Victorinox SwissClassic 25cm, чорний (6.8223.25)

Довжина леза
250 мм
Лезо X50CrMoV15
Тип Нескладные
Тип леза Сталь
Матеріал ручки
Полипропилен
Колір ручки Чёрный
Колір леза Стальной
Країна-виробник товарів Швейцария

* Технічні характеристики Victorinox SwissClassic 25cm, чорний (6.8223.25) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Victorinox SwissClassic 25cm, чорний (6.8223.25)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Victorinox SwissClassic 25cm, чорний (6.8223.25)

Код товару: 268651
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 317519
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 317520
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →