Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ніж Victorinox SwissClassic, 10см, серрейтор, чорний (6.7733)

Код товару: 330224
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
На замовлення, 1-3 дні
  • Виробник: Victorinox
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі Ніж Victorinox SwissClassic, 10см, серрейтор, чорний (6.7733)

Гострий та зручний кухонний ніж із серрейторним заточуванням для подрібнення, очищення фруктів та овочів, а також нарізки помідорів та сосисок Victorinox. Рукоятка виготовлена ​​з матового поліпропілену. Клинок виконаний із високоякісної нержавіючої сталі. Серія "SwissClassic"

Ціна: 387 грн
шт

Опис товару Ніж Victorinox SwissClassic, 10см, серрейтор, чорний (6.7733)

 Гострий та зручний кухонний ніж із серрейторним заточуванням для подрібнення, очищення фруктів та овочів, а також нарізки помідорів та сосисок Victorinox. Рукоятка виготовлена ​​з матового поліпропілену. Клинок виконаний із високоякісної нержавіючої сталі. Серія "SwissClassic"

 
Кухонні ножі Victorinox - це вироби високої якості, які повністю відповідають усім вимогам міжнародних стандартів. В асортименті компанії є будь-які різновиди кухонних ножів - обробні, ножі для очищення картоплі, для нарізки риби та сиру, для хліба, а також мечі інших типів. Ножі Victorinox виготовлені з якісних матеріалів. Леза з високоміцної сталі довго зберігають свою гостроту, а ручки зпластику, дерева і металу мають підвищену комфортність. Завдяки цьому кухонними ножами Victorinox можна працювати протягом тривалого часу, не втомлюючись.
 
Рекомендації з експлуатації :
 
Високоякісні кухонні ножі не рекомендується мити в посудомийній машині. По ряду причин виробники ножів рекомендують виключно ручне миття.
 
Відразу після використання ножі повинні бути вимиті вручну і висушені, інакше леза ножів можуть потемніти. Якщо з'явилися невеликі зміни відтінку сталі або плями на лезі — використовуйте для очищення тільки м'які засоби, що не містять хлору або абразиви.
 
Ножі кращевсього зберігати окремо від решти посуду, так як це допоможе уникнути можливих пошкоджень ріжучої кромки і полотна леза від сторонніх контактів з твердими предметами (не зберігайте ножі в традиційному кухонному висувному ящику впереміш один з одним). Найкраще їх тримати у спеціальній підставці або на магнітному утримувачі.
 
Кухонні ножі не призначені для різання та рубання м'яса, птиці та риби з великою кісткою, а також заморожених продуктів (для цих цілей існують спеціальні ножі).
 
Ножі не потрібно згинати, гнути або використовувати для скоблення, дряпання, відкривання пивних пляшок або консервів.
 
Не рекомендується різати продукти на обробністоли та дошки зі скла, кераміки, натурального каменю, акрилу. Використовуйте дошки з натурального дерева або поліуретану (м'якої пластмаси).
 
При правильній експлуатації якісні кухонні ножі прослужать вам довгі роки.

Ніж Victorinox SwissClassic, 10см, серрейтор, чорний (6.7733) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ніж Victorinox SwissClassic, 10см, серрейтор, чорний (6.7733) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі и купити Ніж Victorinox SwissClassic, 10см, серрейтор, чорний (6.7733) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ніж Victorinox SwissClassic, 10см, серрейтор, чорний (6.7733)

Загальна довжина, мм 100 мм
Тип Нескладной
Огляд Кухонный
Кількість предметів 1 шт
Лезо Нержавеющая сталь
Забарвлення Черный
Країна-виробник товарів Швейцария

* Технічні характеристики Ніж Victorinox SwissClassic, 10см, серрейтор, чорний (6.7733) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ніж Victorinox SwissClassic, 10см, серрейтор, чорний (6.7733)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Victorinox SwissClassic, 10см, серрейтор, чорний (6.7733)

Код товару: 315923
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 315924
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 330240
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →