Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Ніж Victorinox Fibrox 18 см, чорна (5.4003.18)

Код товару: 330201
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Victorinox
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі Ніж Victorinox Fibrox 18 см, чорна (5.4003.18)

призначення: ніж-сокирка
призначення: для м'яса, риби та овочів будь-якого розміру
матеріал леза: нержавіюча сталь
матеріал рукояті: термопластичний еластомер (TPE)
довжина леза: 18 см

Ціна: 3440 грн
шт

Опис товару Ніж Victorinox Fibrox 18 см, чорна (5.4003.18)

 Великий та потужний представник сім'ї професійних ножів швейцарський ніж-сокир Victorinox Fibrox Cleaver 5.4003.18. Мультифункціональна модель з ергономічною ковзною рукояттю і міцним широким лезом з висококласної нержавіючої сталі. Ідеальний ніж для шеф-кухарів великих профільних кухонь, працівників м'ясокомбінатів та заготівельних цехів. Надзвичайно практичний додаток до кухонного інвентарю на домашній кухні.

 
Ніж-топірка Вікторінокс Фіброкс 5.4003.18 - це значні габарити і добре відчутна вага для якісного виконання процесів, що рубають. Ефективний та надійний інструмент для широкого спектру робіт із різними видами продуктів. Саме тому він користуєтьсявеликою популярністю у професійних кухарів. Оснащений дуже широким лезом довжиною 18 см. Гладким заточенням ріжучої кромки і загостреним кінчиком. При виготовленні леза використовували високоякісну нержавіючу сталь. Твердий сталевий сплав зберігає гостроту заточування протягом тривалого періоду. Має високі антикорозійні властивості. Електронне гравіювання на лезі не завдає шкоди цілісності поверхні клинка. На лезі розмістили назву з логотипом брендом Victorinox, емблему з орлом, а також унікальний серійний номер та знак якості NSF.
 
Ергономічна рукоятка для Victorinox 5.4003.18 має зручне захоплення для меншої стомлюваності руки під час роботи. Виконана з ударо- тазносостійкого термопластичного еластомеру. Матеріал із Soft-touch ефектом. На дотик нагадує щільно спресований каучук з шорсткою поверхнею, завдяки чому інструмент приємно тримати в руці і забезпечене стійке захоплення. Термоеластопласт ідеально підходить для професійного кухонного інвентарю. Зберігає свої робочі властивості при високих та низьких температурах, у вологому середовищі, при роботі з жирними продуктами. Підходить для стерилізації, перешкоджає розвитку грибка та плісняви. Матеріал Fibrox (Фіброкс) - це зареєстрований товарний знак, придатний для переробки.

Ніж Victorinox Fibrox 18 см, чорна (5.4003.18) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Ніж Victorinox Fibrox 18 см, чорна (5.4003.18) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі и купити Ніж Victorinox Fibrox 18 см, чорна (5.4003.18) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Ніж Victorinox Fibrox 18 см, чорна (5.4003.18)

Загальна довжина, мм 180 мм
Тип Нескладной
Огляд Кухонный
Товщина ручки 22 мм
Scabbard/Czech Нет
Кількість предметів 1 шт
Лезо Нержавеющая сталь
Забарвлення Черный
Країна-виробник товарів Швейцария
Примітка материал рукояти: термопластичный эластомер (TPE)

* Технічні характеристики Ніж Victorinox Fibrox 18 см, чорна (5.4003.18) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Ніж Victorinox Fibrox 18 см, чорна (5.4003.18)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Victorinox Fibrox 18 см, чорна (5.4003.18)

Код товару: 291969
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 338802
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 339043
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →