Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

Victorinox, чорний нейлон (5.0403)

Код товару: 318424
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Victorinox
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Ножі - це кухня Victorinox, чорний нейлон (5.0403)

Країна виробник товару Швейцарія
Призначення Кухонні
Тип Нескладні

Ціна: 688 грн
шт

Опис товару Victorinox, чорний нейлон (5.0403)

 Victorinox — швейцарська компанія, відома насамперед як виробник ножів. Штаб-квартира розташована у населеному пункті Ібах, у Швейцарії. Сьогодні торгова марка Victorinox – найбільший виробник ножів у Європі. Широкий асортимент кухонних аксесуарів та ножів виробляється компанією Victorinox. Починаючи від ножів із прокатної сталі, закінчуючи професійними ножами з кованим клинком.

 
Сьогодні Victorinox — один із провідних виробників ножів у світі. Компанія відома не лише своїми знаменитими складними моделями, кухонні ножі також здобули велику популярність у всьому світі. Victorinox виготовляє бездоганні кухонні та господарські ножі з вуглецевої сталі.застосуванням особливого процесу відпустки металу. Цей процес дозволяє створити ріжучу кромку, яка при багаторазовому повторному заточуванні зберігає початкову гостроту.
 
Кухонні та господарські ножі розраховані на найширше коло споживачів і призначені для всіх видів ріжучих або рубальних робіт. Рукоятки ножів можуть бути виконані з поліпропілену або з цінних порід деревини. Поліпропілен, матеріал з якого виготовляють рукояті для багатьох кухонних ножів Victorinox, не ковзає в руці, навіть якщо вона мокра або в олії, гігієнічна, легко миється, навіть у посудомийній машині.
 
Маленький і гострий, цей невеликий кухонний ніж Victorinox відмінно підходить дляочищення овочів. Чудово справляється з іншою роботою на кухні.

Victorinox, чорний нейлон (5.0403) Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити Victorinox, чорний нейлон (5.0403) в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Ножі - це кухня купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Ножі - це кухня и купити Victorinox, чорний нейлон (5.0403) в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару Victorinox, чорний нейлон (5.0403)

Довжина леза 194 мм
Лезо Сталь
Серія Нескладные
Тип Кухонные
Тип леза Штампованный
Тип кріплення ручки Всадной
Матеріал ручки
Пластик
Колір ручки Черный
Колір леза Стальной
Країна-виробник товарів Швейцария

* Технічні характеристики Victorinox, чорний нейлон (5.0403) можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - Victorinox, чорний нейлон (5.0403)

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на Victorinox, чорний нейлон (5.0403)

Код товару: 275738
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 275081
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 247916
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →