Підпишіться на e-mail розсилку і Ви будете в курсі
всіх наших гарячих пропозицій!

email

VICTORIA ГРАНІТ АЛА240 G0224

Код товару: 182781
lypa Натисніть, щоб збільшити зображення
Немає в наявності
  • Виробник: Victoria
  • Гарантія: 12 месяцев
  • Відгуки: 0 шт.
Рейтинг:

Каструлі VICTORIA ГРАНІТ АЛА240 G0224

Тип посуду: сковорода для млинців
Матеріал: алюміній
Форма: кругла
Верхній діаметр посуду: 24 см
Матеріал ручки: бакеліт
Кришка: ні
Країна виробник: Білорусь

Ціна: 1505 грн
шт

Опис товару VICTORIA ГРАНІТ АЛА240 G0224

Сковорода млинця VICTORIA серії «Граніт» G0224 – ідеальне рішення і для досвідчених кулінарів, і для тих, хто тільки осягає мистецтво приготування їжі. Вона виготовлена ​​з легкого та міцного алюмінію, що добре утримує форму протягом усього терміну використання. Проточене днище сковорідки посилене тришаровим антипригарним покриттям, отже, навіть перший млинець не вийде грудкою. Сковорода оснащена твердою, стійкою до ударів та ваговим навантаженням бакелітовою ручкою від італійського виробника La Termoplastic FBM. Невисокі борти дозволяють легко перевертати млинці навіть без використання додаткових пристроїв. За допомогою такого посуду кулінарний процес перетворюється на справжнєзадоволення – незалежно від того, готуєте ви на газовій, електричній або індукційній плиті. Сковорідку однаково зручно мити як у посудомийній машині, так і вручну – будь-які забруднення видаляються з ідеально гладкої поверхні швидко та легко. На сковороді Вікторія можна не тільки випікати млинці, а й смажити яєчню чи омлет, котлети чи відбивні, пасерувати овочі та здійснювати ще масу кулінарних процесів. А ось для гасіння вона не надто підходить - краще вибрати глибший посуд. Є у використанні цього виробу та обмеження: його не можна ставити в розігріту духовку – пластикова ручка може не витримати екстремально високих температур, а також використовувати дляперевертання та перемішування металеві столові прилади. Діаметр сковороди-млинці становить 240 мм, висота – 20 мм. Кришка до комплектації виробу не входить.

VICTORIA ГРАНІТ АЛА240 G0224 Одеса

Продаж в Україні: ціни, огляд, характеристики, відгуки, доставка, інтернет магазин | Купити VICTORIA ГРАНІТ АЛА240 G0224 в Одесі

Бажаємо звернути Вашу увагу на розділ каталогу, де представлений повний перелік продукції Каструлі купити в Одесі - широкий асортимент техніки від усіх відомих світових брендів за доступними цінами.

Найактуальніші новинки вже у продажу! У нашому каталозі ви завжди зможете знайти відповідний товар розділу Каструлі и купити VICTORIA ГРАНІТ АЛА240 G0224 в Одесі за найкращою ціною з доставкою по Україні.

Таблиця показників
 

Характеристики товару VICTORIA ГРАНІТ АЛА240 G0224

Діаметр 24 см
Тип Сковорода для млинців
Форма Кругла
Матеріал корпусу Алюміній
Матеріал пера Бакеліт
Кришка Ні
Сумісність з джерелами тепла Усі типи плит
Забарвлення Чорний
Внутрішнє антистильне покриття Титанове
Країна-виробник товарів Білорусь
Можна промивати в посудомийній машині Так
Знімна ручка Ні

* Технічні характеристики VICTORIA ГРАНІТ АЛА240 G0224 можуть змінюватися без попередження. Щоб отримати додаткові відомості, зверніться до свого постачальника.

* Зовнішній вигляд пристрою та комплект поставки можуть змінюватися без попередження.

Залишити коментар - VICTORIA ГРАНІТ АЛА240 G0224

* Ім'я
* E-mail:
* Коментар:
* Ваша оцінка:

Похожие товары на VICTORIA ГРАНІТ АЛА240 G0224

Код товару: 255429
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 255441
На замовлення, 1-3 дні
Код товару: 255443
На замовлення, 1-3 дні

Лідери продажу (19)

Дивитись всі топові товари →